TravelCoupon onder vleugels TravelBird

Na een vruchtbare samenwerking heeft TravelBird per vandaag TravelCoupon overgenomen. Beide partijen gingen een jaar geleden al met elkaar in zee. Deze samenwerking verliep dermate goed dat nu is besloten tot een volledige overname.

Groei voor TravelBird

Na eerdere overnames van o.a. de Belgische vakantiewebsite MyTrip (2012) de Nederlandse aanbiedingenwebsite BoekVandaag (2013) laat TravelBird ook hiermee zien dat het zich niet alleen richt op autonome groei, maar ook op andere manieren in rap tempo weet te groeien. De komst van TravelCoupon draagt onder meer bij aan de schaalvergroting van TravelBird.

Wij zijn verheugd op de uitbreiding van TravelBird en verwelkomen onze nieuwe leden

aldus Symen Jansma. De snelgroeiende vakantiewebsite inspireert reisliefhebbers dagelijks met mooie vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. De Groningse oud-eigenaar en oprichter Bart ter Maat van Netofex geeft aan zich te richten op nieuwe toekomstplannen en heeft alle vertrouwen in de expertise van eigenaren Symen Jansma (39) en Dennis Klompalberts (34).

Comments are closed.