Hotel Indigo opent in Tel Aviv

InterContinental Hotels Group (IHG) kondigt de opening aan van Hotel Indigo Tel Aviv, in het hartje van de Diamantwijk, beroemd voor zijn glamour & glitter. Hiermee heeft de “City that never sleeps” van het Midden-Oosten zijn eerste IHG boutique hotel.

Kostbare steen

Kenmerkend voor Hotel Indigo, versmelt ook dit hotel met de buurt en zijn alle kamers geïnspireerd door de kostbaare steen waanaar de beroemde wijk is vernoemd. Hotspots voor het hotel zijn Clarity Spa, het rooftop zwembad met zonnedek en het Frans-Mediterrane restaurant Blackstone Bistro & Lounge, dat door de dag heen mee verandert met de atmosfeer van Tel Aviv: van een ontspannen ontbijt, tot een levendige lunch, tot “the place to be” als het nachtleven begint.

Er zijn 11 Hotel Indigo hotels in Europa, en nog eens 14 in de pijplijn voor de komende 3 tot 5 jaar. Hotel Indigo werd oorspronkelijk gelanceerd in de Verenigde Staten in 2004 en biedt hotelgasten de persoonlijkheid en individualisering van een boutique hotel, maar met de voordelen van een grote hotelketen.HDRtist HDR - http://www.ohanaware.com/hdrtist/

De hotel lounge

De hotel lounge

Vind voordelige vluchten naar Tel Aviv met Skyscanner

Comments are closed.