Las Vegas Spa’s

Er is meer in Las Vegas dan speelautomaten en poker met hoge inzetten. De rijke bezoekers van de woestijnstad beweren dat Vegas de mooiste hotels ter wereld heeft, en in die hotels zijn een aantal van de beste luxe spa’s.

Canyon Ranch Spa, The Venetian

Met klimwanden, cursussen in yoga en pilates en met een oppervlak van 12.500 vierkante meter is Canyon Ranch Spa in The Venetian één van de grootste en meest exclusieve spa’s in de Las Vegas. Eén van de behandelingen in deze spa is de Mango Sugar Glo, een hele bodyscrub gemaakt van natuurlijke suikers, jojoba en beta-caroteen de huid te verlevendigen en je een gezonden en jonge gloed te geven. Combineer dit met een goede workout en je zult je gegarandeerd heerlijk voelen als je weggaat. Je kunt ook de Aquavana proberen met haar vele water therapieën, inclusief de nieuwste warm en koud water behandelingen.

Qua Baths & Spa, Caesars Palace

Eén van de meest bekende hotels op The Strip heeft één van de beste spa’s. Volledig in de stijl van een Romeins badhuis vindt je koude, warme en hete baden zoals in het Oude Rome, er zijn 5 verschillende behandelingen waar je uit kunt kiezen in de exclusieve spa. Ze hebben een ambachtelijke gezichtsbehandeling experts om te garanderen dat je huid er goed uitziet, voelt en ruikt.

The Spa, The Monte Carlo

The Monte Carlo heeft onlangs haar spa gerenoveerd waardoor het beschikt over de meest geavanceerde behandelingen die beschikbaar zijn in het hotel en de spa. Je kunt hier alles krijgen, van een lange of korte massage, detox behandelingen, modderbaden, je laten inpakken met zeewier tot sauna’s en nog veel meer. Er is ook een prachtige fitnesssuite voor diegene die er voor kiezen actief te zijn op hun spa dag.

The Spa, Wynn Las Vegas

Deze spa in Wynn Las Vegas heeft een ongelofelijk aantal van 345 behandelkamers. Wat betekent dat ze vrijwel alles bieden van, lichaamsbehandeling, massage en gezichtsbehandeling tot hydrotherapie. Hun Signature Spa Treatment bevat de vijf elementen van Feng Shui, gezondheid, rijkdom, voorspoed, geluk en harmonie wat betekent dat het mogelijk is dat een bezoek aan deze spa je wat extra geluk zal geven voor wanneer je later die dag een casino bezoekt.
wynn-las-vegas-spa

Vind voordelige vluchten naar Las Vegas met Skyscanner

Comments are closed.