TravelBird zet eigen PR-afdeling op

TravelBird heeft per september Sandra Schillemans aangesteld als PR Manager voor Nederland. Sandra zal de PR-afdeling van TravelBird opzetten en de taken van het huidige PR-bureau Cherry Picker voor haar rekening nemen. TravelBird groeit aanhoudend in binnen- en buitenland. Het opzetten van een PR-afdeling is nodig om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.
sandra-schillemans-travelbird

Sandra Schillemans

Sandra Schillemans (27) startte haar carrière bij internationaal modebedrijf marlies|dekkers en deed daar vier jaar PR ervaring op in binnen- en buitenland. Bij TravelBird wordt ze in de functie van PR Manager verantwoordelijk voor de PR-afdeling. De focus is verdeeld over corporate communicatie en algemene PR activiteiten zoals de persberichten, interviews en het organiseren van persreizen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor individuele samenwerkingen. Verder is er volop ruimte voor initiatieven en creatieve ideeën vanuit de media en komt zij graag in contact met het reislustige medialandschap van Nederland.

Sandra Schillemans, PR Manager
Email : s.schillemans@travelbird.nl
Telefoon : +31619902358
Kantoor : +3120-3080763
Twitter : _s_sandra

TravelBird groeit aanhoudend

TravelBird is een succesvolle reisaanbieder die blijft groeien, zowel in binnen- als buitenland. Eigenaren Symen Jansma en Dennis Klompalberts streven hun visie nog altijd na om Europa te veroveren. Inmiddels opereert TravelBird in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en staan ontwikkelingen op de planning. Daarbij blijft het niet bij een aanbiedingen website zoals zij drie jaar geleden zijn gestart, maar wordt TravelBird een meer onderscheidend en inspirerend merk door de unieke reisbestemmingen en een uitbreidende zoekfunctie voor haar klanten. Onlangs lanceerde TravelBird een reisApp, ook is de TV commercial deze zomer voor de tweede keer te zien op verschillende televisiezenders.

Comments are closed.