Hotel Vermont ideale uitvalsbasis Indian Summer

De zomer is nog niet eens voorbij maar bij Hotel Vermont, gelegen in de gelijknamige Amerikaanse staat, maakt het personeel zich alweer klaar voor hun eerste herfst. Het meest spectaculaire seizoen van het jaar staat namelijk voor de deur: Indian Summer. Het in mei geopende eco-friendly hotel is dankzij de unieke, natuurlijke, maar strakke moderne stijl de perfecte uitvalsbasis voor een reis door het kleurrijke Vermont, New England.

De bar in hotel Vermont

De bar in hotel Vermont

Rustiek verblijf

Het onafhankelijke Hotel Vermont, gelegen in de stad Burlington, is dankzij de landelijke sfeer die architect Smith Buckley en interieurdesigner TruexCullins hebben doorgevoerd in het hotel, een ultieme beleving. De stijl maar ook de producten die in de keuken gebruikt worden zijn allemaal gebaseerd op lokale kenmerken en specialiteiten van de staat Vermont. Niet verbazend dus dat het hotel hard op weg is de LEED-certificering (Leadership in Energy & Environmental Design) te ontvangen.

Europese interesse

Eco gericht als dat wij, Europeanen, zijn is het niet verwonderlijk dat dit unieke hotel erg in trek is bij de Europese bezoeker.

Sinds de opening in mei 2013 valt het ons op dat met name de Europese gast zich snel thuis voelt in ons on-Amerikaanse hotel. Het strakke ontwerp waarin natuurlijke producten zoals hout, graniet en natuursteen verwerkt zijn, zorgt voor de rustgevende, relaxte sfeer die het hotel uitstraalt. De ‘downtown’ locatie vlakbij het Waterfront Park en het uitzicht op Lake Champlain maken dit hotel de perfecte uitvalsbasis voor een kennismaking met de Indian Summer in Vermont

aldus de Nederlandse General Manager, Hans van Wees. Speciaal voor ons Nederlanders biedt Hotel Vermont gasten de mogelijkheid om op gerenoveerde tachtiger jaren fietsen de omgeving te verkennen.

hotel-vermont-kamer

Indian Summer

De Amerikaanse nazomer, Indian Summer, is dé periode voor een bezoek aan de staat Vermont of een van New England’s andere 5 staten (Maine, New Hampshire, Connecticut, Rhode Island en Massachusetts). Bewandel The Long Trail in het Green Mountain National Forest van Vermont en laat je betoveren door het kleurenspektakel van deze unieke staat. Lake Champlain, het spiegelgladde meer waar je op uitkijkt vanuit Hotel Vermont, is de ideale spot voor waterliefhebbers maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Met de meeste melkkoeien van heel Amerika staat Vermont ook wel bekend als melkstaat van Amerika. Logisch dus dat Ben en Jerry, twee jongens uit Vermont, het overheerlijke Ben & Jerry’s ijs het leven in hebben geroepen! Dit is nog maar een fractie van wat de staat Vermont de bezoeker te bieden heeft!

Villa d’Arte lezersaanbieding

In het onlangs verschenen tijdschrift Villa d’Arte staat een prachtig reisverslag over Vermont en de rest van New England. Het magazine biedt tevens een lezersaanbieding waarmee niet alleen kennis genaakt kan worden met de Highlights van New England en de Indian Summer maar ook met Hotel Vermont in burlington.

Comments are closed.