Boot Accessoire Beurs in Jachthaven Naarden

Terug van weggeweest: op zaterdag 21 en zondag 22 september organiseert Jachthaven Naarden de Boot Accessoire Beurs. Dé plek om uw gebruikte watersportartikelen te verkopen of om zelf iets aan te schaffen. Dus, is uw kind uit zijn of haar zwemvestje gegroeid? bent u toe aan nieuwe bootschoenen? Of bent u misschien op zoek naar de laatste technische snufjes voor aan boord? Dan bent u op de Boot Accessoire Beurs aan het juiste adres.

Kopen en verkopen

Op de Boot Accessoire Beurs zijn zowel particulieren als bedrijven van harte welkom om hun spullen te verkopen. Meedoen is eenvoudig en voor ligplaatshouders en bedrijven op de jachthaven zelfs gratis. Jachthaven Naarden zorgt voor de locatie en de kraam. U hoeft alleen voor de spullen te zorgen! Bedrijven buiten de jachthaven en particulieren betalen € 100,- voor het huren van een kraam. We verzoeken u wel van tevoren even aan te geven dat u meedoet. Dat kan door een e-mail te sturen naar: info@jachthavennaarden.nl of te bellen met 035-695 60 50. Natuurlijk kunt u ook even binnenlopen bij het Havenkantoor.

Comments are closed.