Opkomende wijn- en mode-evenementen Praag

In september gaat er een hoop gebeuren rondom vakantieland Tsjechië. Zo is er de 50PlusBeurs waar CzechTourism met een stand te vinden zal zijn. Ook zijn er door heel Tsjechië wijnfeesten voor iedereen die van wijn en gezelligheid houdt. Daarnaast gaat de Prague Fashion Week in september van start, waardoor Praag een week lang in het teken van mode zal staan.
tsjechie-september

50PlusBeurs

Van 17 t/m 21 september vindt ‘s werelds grootste evenement voor vijftigplussers plaats, de 50PlusBeurs in Utrecht. Hier zijn 600 stands, workshops en presentaties te vinden. Ook CzechTourism heeft hier een stand in hal 8. Kom langs bij de stand om meer te weten te komen over Tsjechië. Of neem deel aan de quiz waarbij een verblijf in een luxe Tsjechisch hotel de prijs te winnen is. Meer informatie: 50PlusBeurs.

September in het teken van de wijnfeesten

In september gaan de bekende wijnfeesten weer van start in Tsjechië. De activiteiten vinden vooral plaats in Zuid-Moravië. Zo is er bijvoorbeeld het “Pálava Vintage Festival” in de stad Mikulov. Ook in Karlstejn en vele andere steden zijn er dergelijke festivals. Hier kan men wijn proeven, van een historische optocht genieten, een riddertoernooi aanschouwen of een ambachtelijke markt bezoeken. Meer informatie: Pálava Vintage Festival, Karlstejn Vintage 2013, CzechTourism overzicht wijnfeesten, Wine of Czech Republic.

Prague Fashion Week

Van 9 september tot 15 september is Praag één en al mode, in die week vindt namelijk de Fashion Week plaats. Voor modeliefhebbers wordt Praag omgetoverd in een modewalhalla. Zo zijn er modeshows van bekende designers zoals Replay, maar ook een “Young talent show” en diverse cocktailfeestjes. Meer informatie: CzechTourism Fashion Week, Prague Fashion Week, Programma Fashion Week

Comments are closed.