British Airways lanceert Sale

Voor klanten die deze zomer niet genoeg van de zon kunnen krijgen, biedt de Britse luchtvaartmaatschappij vluchten van Amsterdam en Rotterdam naar exotische bestemmingen zoals Hongkong, Kaapstad, Johannesburg, Honolulu, Los Angeles en San Francisco. De boekingsperiode van de actie is van 27 augustus tot en met 24 september 2013. Aangezien de tickets geldig zijn in de reisperiode van 17 augustus tot en met 15 april, is dit de perfecte kans om de winter blues te voorkomen en te ontspannen op een van de meest aangename vakantiebestemmingen ter wereld.
british-airways

Verre bestemmingen

Nederlanders vliegen graag met British Airways naar verre bestemmingen zoals Miami, San Francisco en Los Angeles maar ook naar Hongkong, Johannesburg en Rio de Janeiro. British Airways biedt naast Amsterdam Airport Schiphol ook vanaf Rotterdam The Hague Airport uitstekende overstapmogelijkheden naar tal van verre vakantiebestemmingen. Sinds de introductie van British Airways’ driemaal daagse service vanaf Rotterdam The Hague Airport weten steeds meer reizigers het gemak en comfort van dit vliegveld te waarderen. Wanneer je voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijksreis een luxueuze vlucht wilt boeken, dan is dit het moment. Naast World Traveller (economy class) aanbiedingen gelden tijdens de Sale ook zeer aantrekkelijke tarieven in World Traveller Plus (economy plus) en Club World (business class).

Klanten kunnen gebruikmaken van deze aanbiedingen en andere promoties via ba.com. Ook zijn de volledige vluchtschema’s van British Airways beschikbaar op ba.com, waar klanten kunnen boeken, betalen, en online inchecken.

Vind voordelige vluchten met BA.com op Skyscanner

Comments are closed.