NS Hispeed introduceert tarieven Duitse bestemmingen

NS Hispeed introduceert nieuwe tarieven voor bestemmingen in Duitsland. Treinreizigers kunnen voor een lagere prijs reizen naar steden als Hamburg, Berlijn en München omdat NS Hispeed en Deutsche Bahn nu zijn aangesloten op hetzelfde tariefsysteem
Daarbij hanteren beide spoorbedrijven dezelfde tarieven. Nu reizigers niet langer de sites van NS Hispeed en DB hoeven te vergelijken, is het online vinden van voordelige tickets overzichtelijker geworden.

2 Tariefsoorten

Voor reizen naar Duitsland heeft de reiziger nu de keuze uit twee tariefsoorten. Het “Europa Spezial”-tarief is goedkoper naarmate er meer plaatsen beschikbaar zijn. Dit tarief is alleen te boeken voor een vooraf bepaalde vertrektijd en levert met name voordeel op voor vroegboekers. De “Normalpreis” kent een vaste prijs voor elke bestemming en geeft de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip te vertrekken. De oude tarieven “Discount” en “Superdiscount” komen voor Duitse bestemmingen te vervallen. NS Hispeed raadt reizigers aan de veranderde voorwaarden voorafgaand de reis door te nemen.

NS Hispeed verkoopt tickets naar meer dan 400 Duitse bestemmingen. Duitsland is een populair vakantieland. Het aantal overnachtingen van Nederlanders in Duitsland steeg afgelopen jaar met 2,9 procent naar bijna 11 miljoen overnachtingen.

ICE International en Intercity Berlijn

De hogesnelheidstrein ICE International rijdt dagelijks zeven keer van Amsterdam naar Frankfurt via, Utrecht en Arnhem naar Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en Keulen. De Intercity Berlijn vertrekt dagelijks zeven keer van Amsterdam naar het centrum van Berlijn via Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo.

NS Hispeed en NS
NS Hispeed en NS reizigers gaan in de toekomst verder als één bedrijf. Het vernieuwde spoorbedrijf blijft in de toekomst internationale treinen rijden en internationale tickets verkopen.

Comments are closed.