Airberlin accepteert PayPal als betaalmiddel

De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland werkt voortdurend aan een betere service voor haar passagiers. Vanaf nu accepteert airberlin bij veel boekingen PayPal als betaalmiddel. “Wij willen het reizen voor onze passagiers zo aangenaam mogelijk maken. PayPal is als het ware een digitale portemonnee, waarmee de omslachtige invoer van bankgegevens komt te vervallen”, aldus Paul Gregorowitsch, Chief Commercial Officer bij airberlin.

Veilig bij PayPal

De persoonlijke gegevens van de gebruikers zijn bij PayPal veilig opgeborgen, net als in een kluis. Het volstaat om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, waarop de producten in het winkelmandje worden betaald via een betaalmiddel dat veilig bij het PayPal-account is vastgelegd.

Airberlin behoort tot de toonaangevende luchtvaartondernemingen van Europa en vliegt naar 151 bestemmingen in 40 landen. De op een na grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland vervoerde in 2012 meer dan 33 miljoen passagiers. Door de strategische samenwerking met Etihad Airways, die voor 29,21 procent deelneemt in airberlin, en het lidmaatschap in de luchtvaartalliantie oneworld® beschikt airberlin over een globaal luchtnet. De luchtvaartmaatschappij met de bekroonde service biedt met 16 andere luchtvaartmaatschappijen wereldwijd vluchten aan onder een gemeenschappelijk vluchtnummer. De vloot heeft een gemiddelde leeftijd van vijf jaar en behoort tot de jongste en meest eco-efficiënte in Europa.

Online betalingen

PayPal biedt particulieren en ondernemingen de mogelijkheid om onlinebetalingen evenals betalingen via mobiele toestellen veilig, snel en eenvoudig uit te voeren en in ontvangst te nemen. Hierbij is het niet nodig om rekening- en creditcardgegevens in te voeren, omdat deze gegevens reeds veilig bij PayPal zijn vastgelegd. Deze wereldwijde betalingsoplossing heeft reeds 132 miljoen actieve gebruikersaccounts en is voor gebruikers beschikbaar in 193 afzetgebieden en 25 muntsoorten. Onder de naam BillSAFE biedt PayPal in Duitsland sinds 2012 bovendien koop op rekening aan en sinds 2013 koop op afbetaling op internet. PayPal is een onderneming van eBay Inc., een op wereldwijd niveau toonaangevende e-Commerce onderneming. PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. wordt door de Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF) in Luxemburg als bank gereguleerd

Comments are closed.