Vakanties naar WK wielrennen Florence in trek

Het WK wielrennen vindt plaats van zondag 22 september tot en met zondag 29 september in Florence, Toscane. Vacansoleil, Europees marktleider in luxe kampeervakanties én hoofdsponsor van het Vacansoleil – DCM Pro Cycling Team, heeft 2 campings in haar aanbod die ideaal gelegen zijn voor een bezoek aan het WK wielrennen. Deze 2 campings blijken populaire bestemmingen voor wielerliefhebbers te zijn tijdens het WK.
vacansoleil-wielrennen

Camping Norcenni Girasole Club

Camping Norcenni Girasole Club in Figline Valdarno ligt op 35 km van Florence, waar alle WK wedstrijden finishen. Camping Barco Reale in San Baronto ligt aan het parcours van de wegwedstrijd voor de Elite Mannen op zondag 29 september. Alle Vacansoleil stacaravans op camping Barco Reale zijn reeds bezet tijdens de WK periode (luxe bungalowtenten zijn nog wel beschikbaar).

Gezien het succes van de boekingen op deze 2 bestemmingen, heeft Vacansoleil speciaal voor wielerfans een arrangement gemaakt voor een verblijf op Camping Norcenni Girasole Club. Dit arrangement is gericht op de bezoekers die de wegwedstrijden van de Elite Dames en Heren willen volgen. Het arrangement biedt naast het verblijf op de camping ook busvervoer naar Florence, diners op de camping en de mogelijkheid voor een begeleide MTB tocht in de omgeving van de camping.

Meer informatie over het arrangement en overige verblijfsmogelijkheden tijdens het WK wielrennen.

Comments are closed.