NEMO ontdekt uitvinders in de dop

Wie denkt dat uitvinden moeilijk is, heeft het mis! In NEMO’s nieuwste tentoonstelling De Uitvindfabriek stromen dagelijks honderden nieuwe ideeën binnen.

Uitvinder van 8 jaar

Zo heeft Fien (12 jaar) een seizoensmachine uitgevonden, ‘als je op de knopt druk komt de zon tevoorschijn of zelfs sneeuw ’ en Sander (8 jaar) bedacht een automatische koelkast die voor het eten zorgt als je aan tafel zit en de bestelling doet, zodat er altijd een volle koelkast is. Superhandig!

Uitvinders in de dop kunnen hun ideeën nog delen en hun uitvinddiploma nog halen tot en met 1 september 2013. In De Uitvindfabriek kunnen bezoekers zich daarnaast vergapen aan de meest belangrijke, grappige, zinloze én mislukte uitvindingen. Meer informatie www.e-NEMO.nl
nemo-jonge-uitvinder

Comments are closed.