Vijf keer goud voor Jachthaven Bruinisse

TYHA Gold Anchor Award Scheme is een internationaal keurmerk voor jachthavens en toetst onder andere de kwaliteit op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, faciliteiten en de beleving van haar (vaste) gasten. Tevens wordt er gekeken naar de servicegerichtheid van het personeel door het inzetten van zogenaamde “mystery shoppers”.
jachthaven-bruinisse

Hoogste score

Op al deze gebieden haalde de jachthaven de hoogst haalbare score en de familiehaven kreeg direct het maximale aantal van 5 Golden Anchors. Naast de Blauwe Vlag heeft Jachthaven Bruinisse met dit keurmerk bewezen niet alleen in Nederland maar ook Internationaal een zeer hoog service niveau te halen. Een prestatie van formaat!

Jachthaven Bruinisse is een fullservice jachthaven gelegen aan het prachtige Grevelingenmeer op Schouwen-Duiveland.

Comments are closed.