Emirates en Qantas openen Nieuw-Zeeland netwerk

Emirates en Qantas hebben vandaag het gezamenlijke trans-Tasmanië netwerk geopend voor boekingen tussen Nieuw-Zeeland en Australië.

Om reizigers van en naar Nieuw Zeeland meer comfort en betere aansluiting te bieden heeft Qantas de dienstregeling van de bestaande vluchten tussen Christchurch en Sydney aangepast zodat er meer internationale verbindingen mogelijk zijn. Daarnaast is er een nieuwe service gelanceerd tussen Perth en Auckland.

28 Vluchten per week

Emirates zal 28 vluchten per week blijven aanbieden naar Nieuw-Zeeland, met dagelijkse vluchten naar Auckland vanuit Sydney, Melbourne en Brisbane; evenals een dagelijkse vlucht tussen Sydney en Christchurch. Vanaf 1 oktober worden de vluchten van Emirates naar Auckland uitgevoerd met een Airbus A380. Qantas biedt twee dagelijkse A380 vluchten aan van Dubai naar Australië met aansluiting op ruim 100 vluchten per week naar Nieuw-Zeeland.

Tim Clark, President Emirates Airline, geeft aan dat zowel de klanten van Emirates als Qantas baast hebben bij de code-sharing samenwerking, aansluitende tarieven en de voordelen voor frequent flyers. “Met deze samenwerking biedt het Emirates netwerk nu aansluiting op Queenstown en Wellington in Nieuw-Zeeland, naast de bestaande 55 bestemmingen in Australië.”

Qantas Group Chief Executive Officer Alan Joyce voegt daaraan toe dat de nieuwe dienstregeling van Qantas een van de vele voordelen is als gevolg van de samenwerking tussen Qantas en Emirates in Nieuw-Zeeland. “Het nieuwe vluchtschema van Qantas en Emirates biedt 130 vluchten per week vanuit Auckland, Christchurch, Wellington en Queenstown en een gecombineerd netwerk van ruim 175 bestemmingen in Australië, Azië, het Midden Oosten, Noord Afrika, het Verenigd Koninkrijk en Europa.”

Vind voordelige vluchten met Emirates op Skyscanner

Comments are closed.