Chic Outlet Shopping breidt aanbod uit

Vier van de negen Chic Outlet Shopping® Villages, van Value Retail, hebben nieuwe shopping pakketten samengesteld. Deze pakketten mixen het plezier van winkelen met cultuur, gastronomie, sport of wellness. De shopping pakketten van Fidenza Village (nabij Milaan), Ingolstadt Village (nabij München), Wertheim Village (nabij Frankfurt) en Maasmechelen Village (nabij Brussel) zijn door de reiswereld voor netto prijzen te boeken, op het online boekingsplatform, Chic Travel Portal, van Chic Outlet Shopping® www.ChicOutletShopping.com/chictravel.
maasmechelen-village-shopping

Meer dan alleen winkelen tijdens reis

“Reizigers, die van mode en luxe houden, zijn op zoek naar meer dan alleen winkelen”, aldus Ian Stazicker, Head of Tourism bij Value Retail. “Onze internationale bezoekers zien onze Villages als een toeristische bestemming. Het is een dagje uit met unieke ervaringen en de beste klantenservice. Dat is de reden waarom wij shopping pakketten tegen netto tarieven aanbieden zodat het inkoopvoordeel voor de reisagent is en kan daarnaast de keuze gemaakt worden hier nog extra marge op te maken. Services zoals hands-free shopping en VIP Lounges zijn inbegrepen om het voor de reisbranche voordeliger te maken pakketten in de Villages aan te bieden”.

Smakelijk Shoppen in Maasmechelen Village (nabij Brussel)

Maasmechelen Village lanceert een pakket met de naam ‘Tasteful Shopping Weekend Brussel’. Dit pakket is verkrijgbaar tot 31 december 2013 en omvat twee dagen luxueus shoppen, een retourticket voor de Shopping Express™, de luxueuze busverbinding van en naar het centrum van Brussel, een Italiaanse lunch en een demonstratie van Planète Chocolat over de geschiedenis en het produceren van chocolade. Inbegrepen is een warme chocolademelk, een praline proeverij en een doos van 250g met bonbons. Een Maasmechelen Village Prepaid Mastercard® cadeaukaart ter waarde van €25, 15% korting in restaurant ‘Chez Léon’ in Brussel en een VIP dagpas voor 10% korting in maximaal negen deelnemende winkels. In de periode van 6 juni 2013 tot en met 31 juli 2013 en 6 december tot en met 31 december 2013 ontvangen gasten in plaats van de VIP dagpas een VIP cadeau.

Drie nieuwe shopping pakketten van Fidenza Village (nabij Milaan)

Fidenza Village heeft drie nieuwe shopping pakketten. Sport, wellness of kunst worden gemixt met het plezier van winkelen. In het ‘Shopping & Wellness’ pakket is, naast het shoppen in meer dan 100 winkels in de Village, ook een transfer met de Shopping Express™ van Milaan naar Fidenza Village en een voucher voor een unieke wellness ervaring bij QC Terme Milano inbegrepen. QC Terme Milano, in het centrum van Milaan, heeft een unieke ligging met vele faciliteiten zoals zwembaden, een zonnebank, hammam, bio-saunas, Turkse stoombaden, lounges en de Teatro delle Meraviglie kamer, die omringd is door muren uit de 16de eeuw.

Het ‘Shopping&Football’ pakket bevat naast het shoppen in Fidenza Village ook een transfer van Milaan met de Shopping Express™ en een voucher voor een rondleiding in het ‘San Siro’ stadionmuseum van Inter en A.C. Milan.

Gespecialiseerde gidsen geven een kijkje achter de schermen bij twee grootse voetbalclubs in Italië en laten het stadion zien, van de VIP ruimtes, het mediacentrum, de kleedkamers tot het museum.

Het ‘Shopping&Art pakket biedt een perfecte mix van shoppen in Fidenza Village en een bezoek aan de kunstcollectie van de National Art Gallery in Parma.

Winkelen gecombineerd met culinair genieten in Ingolstadt Village (nabij München) en Wertheim Village (nabij Frankfurt)

Ingolstadt Village en Wertheim Village bieden tijdelijke shopping pakketten aan die het plezier van winkelen combineren met een culinaire ervaring uit Engeland, Italië of Duitsland. De drie pakketten zijn ‘Very British’, ‘La Dolce Vita’ en ‘Made in Germany’. In alle pakketten is een transfer met de Shopping Express™ van München of Frankfurt naar de Villages, een Prepaid Mastercard® cadeaukaart van €50, een lunch naar thema en een exclusief cadeau inbegrepen. Deze pakketten zijn tot 31 augustus 2013 te boeken.

Het aanbod van shopping pakketten, van alle negen Chic Outlet Shopping® Villages, breidt zich voortdurend uit.

Meer informatie over alle pakketten is te vinden op www.ChicOutletShopping.com/shoppingpackages

Comments are closed.