Sla je slag voor KiKa op Radisson Street Golf Open

Op vrijdag 6 september kun je tussen de kantoorpanden op businesspark “Park Rijk” nabij Schiphol een balletje slaan op het speciaal hiervoor aangelegde 18-holes street golfterrein. Samen met Park Rijk en MeerBusiness organiseren het Park Inn by Radisson en de Radisson Blu hotels die dag het Radisson Street Golf Open. Het belooft een gezellige dag te worden met volop mogelijkheden om te netwerken en het beste van alles is dat de opbrengst van het golftoernooi en de aansluitende barbecue naar stichting KiKa gaat.
kika-radisson

KiKa

KiKa werft fondsen voor onderzoek waarmee de zeven kinderkankercentra in Nederland versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. De organisatoren van het golftoernooi dragen hier graag hun steentje aan bij. René Zweers van het Radisson Blu: “Dankzij onze goede sponsors en de vrijwillige inzet van onze medewerkers hopen wij dit jaar een mooi bedrag in te zamelen”.

Steun KiKa en meld je nu aan

Ook deelnemen aan dit exclusieve golftoernooi met aansluitend een heerlijke barbecue op het terras van het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport? De kosten voor deelname aan het gehele evenement bedragen 65 euro. Alleen deelnemen aan de barbecue kan ook, dit bedraagt 25 euro (drankjes inclusief). Naast deelname aan het golftoernooi zijn er verschillende andere mogelijkheden om KiKa te ondersteunen. Zo kan men adverteren in het caddieboekje of kan men als bedrijf een hole sponsoren. Neem voor aanmeldingen en meer informatie contact op via kikastreetgolf@radissonblu.com of kijk op www.radissonblu-kika.nl.

Comments are closed.