Emirates lanceert Luxury Private Jet Service

Emirates Airline heeft de lancering van zijn luxe privé jet service ‘Emirates Executive’ aangekondigd. Deze nieuwe service kan online via www.emirates-executive.com geboekt worden. Passagiers die in onovertroffen luxe willen reizen, kunnen een op maat gemaakte ervaring opdoen met de ultraruime Airbus 319 toestellen terwijl zij genieten van de nieuwste technologie en designs die aan de wensen van de meest veeleisende reiziger voldoen.
emirates-luxury-private-jet-service

Emirates Executive website

De Emirates Executive website, beschikbaar in het Engels en Arabisch, biedt bezoekers een tipje van de sluier van de private charter service door middel van een video, http://www.youtube.com/watch?v=mMTKbEy1mzY. De klant krijgt via een presentatie uitleg en informatie over het toestel en alle premium functies aan boord. Klanten kunnen vervolgens via een aanvraagformulier specifieke wensen doorgeven en aan ‘hun reis beginnen’.

“Emirates Executive sluit aan bij de hoge standaard van kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Deze vorm van flexibiliteit en luxe kan alleen door een gecharterde privé vlucht worden aangeboden”, aldus Adnan Kazim – Emirates ‘Divisional Senior Vice President – Planning, Aeropolitical & Industry Affairs. “Wij hebben een toenemende vraag in het reizen met private jets gesignaleerd, vooral in het Midden-Oosten en Europa, evenals in markten als India, Rusland en China. Met Emirates Executive en de lancering van de website, willen wij met de hoge kwaliteit, service en aandacht voor detail die Emirates te bieden heeft een plek binnen deze niche markt veroveren.”

De privé charter service biedt vluchten naar de meeste bestemmingen wereldwijd en ook buiten het bestaande Emirates netwerk. Het toestel biedt een nieuwe configuratie met een hoog niveau van comfort en service voor maximaal 19 passagiers. Emirates die continue vernieuwend bezig is, biedt met de Emirates Executive private suites en een ruime multifunctionele lounge aan boord. Zo worden er voor zowel particuliere klanten als de zakelijke reiziger diverse reismogelijkheden aangeboden.

De configuratie van het A319 Emirates Executive toestel is opgesplitst in twee zones. Het eerste deel is een ruime diner – en executive lounge – die aan de voorzijde van het toestel gesitueerd is. Deze ruimte vormt een combinatie tussen een rust zone en werkruimte met twee grote banken rond vier mechanisch geactiveerde tafels en twee 42 inch HD LCD-schermen. Dit deel biedt ruimte aan maximaal 12 passagiers. Het tweede gedeelte van het toestel bestaat uit 10 privé suites met stoelen die, in volledige lighouding kunnen worden gezet, en een 32 inch HD LCD-scherm.

Passagiers kunnen daarnaast ook genieten van de onboard Shower Spas, uitgerust met een volledige douche, afgewerkt met decoratieve spiegels en marmer, vloerverwarming en luxe, natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Ook kan men gebruik maken van het culinaire award winning menu van Emirates, bestaande uit meerdere gangen en de beste selectie van warme en koude dranken. Verder kan er aan iedere dieetwens voldaan worden. Het toestel is tevens uitgerust met de beste technologie, waaronder Emirates’ bekroonde ice entertainment systeem aan boord met 1500 kanalen On-Demand entertainment, evenals een live TV, videoconferentie mogelijkheden, high-speed internet en aansluitingen voor mobiele telefoons.

De persoonlijke service voor passagiers omvat het boeken van een toestel op korte termijn en een eersteklas chauffeursdienst. De A319 wordt ondersteund door een toegewijd team van goed opgeleid en ervaren personeel, zowel aan boord als op de grond.

Comments are closed.