Sunsail opent nieuwe basis in St. Lucia

Sunsail is verheugd om de opening van een gloednieuwe basis op het prachtige eiland St. Lucia aan te kondigen.
sunsail-st-lucia

Ervaren zeilers

Ongerept, romantisch en gastvrij; St Lucia biedt de perfecte ontsnapping voor ervaren zeilers. Klanten kunnen de schilderachtige stadjes gaan verkennen, heerlijk dineren in restaurants aan het strand, snorkelend de riffen bezichtigen of genieten van het uitzicht vanaf de top van Gros Piton. Mensen die op zoek zijn naar iets avontuurlijkers, St Lucia biedt tramritjes door het regenwoud, tokkelen met de Pitons op de achtergrond, modderbaden onder de zwavelbronnen of rum tochten door de valleien.

De nieuwe basis in Margiot Bay is de ideale toegangspoort voor gasten om naar de wereldberoemde bestemmingen in de Bovenwindse Eilanden te zeilen en deze te ontdekken – Martinique en Guadeloupe in het noorden en St. Vincent en de Grenadines naar het zuiden inbegrepen. Van weelderige vulkanische eilanden met gouden zandstranden tot speeltuinen onderwater, deze nieuwe bestemming biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor avontuur en ontspanning.

“Bij Sunsail zijn we toegewijd aan het verstrekken van de meest opwindende vaargebieden voor de ontspanning en avontuur van onze gasten”, zegt Simon Conder, Hoofd Marketing. “Wanneer we op zoek gaan naar nieuwe charter bestemmingen, willen we onze gasten de mogelijkheid geven om het meeste uit hun tijd met ons te halen en ze een scala aan bestemmingen vanuit een basis te laten ontdekken; St Lucia is hier perfect voor. St Lucia biedt tevens vele betaalbare vluchten vanuit de hele wereld, waardoor het zeer gemakkelijk te bereiken is. Dit kan voor andere Caribische bestemmingen een uitdaging zijn. ”

St Lucia is nu beschikbaar om te boeken, waardoor klanten hun zeilvakanties en flottieljes naar deze nieuwe bestemming vandaag nog kunnen reserveren voor vertrek vanaf augustus 2013. Voor meer informatie, bel naar: +31(0)10 411 54 54 of kijk op www.sunsail.nl.

Vind voordelige vluchten naar St. Lucia met Skyscanner

Comments are closed.