Kunst & Cultuur aan de Vlaamse Kust

Vanaf 1 augustus kan je 10 dagen lang op meer dan 30 unieke plekjes in Oostende theatervoorstellingen en concerten bijwonen tijdens de zeventiende editie van het zomerkunstenfestival Theater aan Zee.

Theater aan Zee

Theater aan Zee is al sinds het begin een platform voor de beginnende theatermaker onder de noemer ‘Jong Theater’. TAZ maakt gebruik van unieke locaties in en rond Oostende en de haven en vormt een bruisend middelpunt in het centrum van Oostende.

Naast theater biedt TAZ een muzikaal programma ‘Jong Muziek’ met beginnende muzikanten. Voor kinderen wordt een speciaal out- en indoorprogramma georganiseerd, er is een boeiend literatuurprogramma en er wordt een selectie kortfilms van jonge, beginnende cineasten getoond.

Bekijk de volledige programmering op www.theateraanzee.be.

Comments are closed.