Vrouw pakt koffer man in met reden

Uit onderzoek van vliegticketzoekmachine Skyscanner is gebleken dat meer dan de helft van de mannen hun eigen koffer niet inpakt en dit vrouwlief laten doen. Maar de dames hebben zo hun redenen om de koffer van hun liefje in te pakken.

Koffer inpakken is leuk

Een derde van de vrouwen geeft aan de koffer van hun mannelijke wederhelft in te pakken omdat ze er nou eenmaal beter in zijn en een vijfde vindt het gewoon leuk. Maar nu komt de aap uit de mouw, want 10% geeft toe dat ze het doen omdat ze graag de controle hebben over de kledingkeuze van hun partner. Een andere reden is ruimtetekort bij de dames, want 13% doet het om wat van hun eigen spulletjes in hun partners koffer te kunnen stoppen.

De vrouwen hebben hier wel een goede reden voor want 56% van de dames neemt meer mee op vakantie dan de mannen. Wanneer er een koffer wordt gedeeld zegt 45% van de vrouwen dat zij meer ruimte krijgt in de koffer dan de partner.

Meer dan een derde van de mannen zegt als verdediging dat ze het laten doen omdat zij anders dingetjes vergeten. Een op de tien geeft gewoon aan lui te zijn en 10% zegt dat hun partner er zelf om staat te springen. En wij weten nu ook waarom!

Vind voordelige vluchten met Skyscanner

Comments are closed.