Ruil van leven met een Fin

Komende winter maken drie Europeanen kans op een unieke Lapland ervaring: van leven ruilen met een Finse Lap. In het najaar start de zoektocht naar drie enthousiastelingen die begin december de vakantie van hun leven willen vieren door te ruilen met een Lap. De winnaars gaan de gastvrijheid van de Lappen en de prachtige natuur in het land van het Noorderlicht van Finland ervaren. Neem alvast een kijkje op www.youtube.com/OnlyInLapland om te zien welke Lappen hun leven met dat van jou willen ruilen. Wie gaan uiteindelijk de Grote Ruil aan? Volg het op: www.onlyinlapland.com of Facebook

lapland-honden-slee

Toeristische trends

Reizen blijft een belangrijke vrijetijdsbesteding in 2013, blijkt uit onderzoek van de World Tourism Organization. Ondanks de economische recessie wordt een groei van 2 à 3% in het Europese toerisme verwacht. * Een grote reistrend is de hang van reizigers naar authentieke en bijzondere reizen en ervaringen. Meer dan ooit vertrouwen ze op moderne technologie om informatie en tips te vinden, die hun reis vorm geven. Reizigers willen meer contact met lokale gemeenschappen en herinneringen die lang bijblijven.**

“Het dagelijks leven in Fins Lapland staat bol van bijzondere momenten. Het leven in dit uitzonderlijke natuurgebied spreekt veel reizigers aan. Nu heeft iedereen een kans om zelf deel uit te maken van ons leven in Fins Lapland, door mee te doen aan de ‘Grote Ruil’ of door de locals te volgen op: www.onlyinlapland.com”, aldus Hanna-Mari Talvensaari, Marketing Director voor Lapland – The North of Finland. De ‘Grote Ruil’ gaat van start in september.

Comments are closed.