Mooirvier goes Indian Summer

Die mooie zomer is dan misschien straks weer voorbij, de zon blijft nog zeker een tijdje schijnen. Aan de Vecht bijvoorbeeld, waar Mooirivier alle ingrediënten voor een prachtige nazomer biedt. Van lange wandelingen in het bos tot languit in het gras en van proeven van verse wildgerechten tot wilde kastanjes plukken.
Indian Summer, zoals een kleurrijk en zomers najaar ook wel genoemd wordt, beleef je maximaal bij Mooirivier. Het hotel en haar omgeving zijn ideaal om te genieten van het najaar, overdag buiten in de laatste warme zonnestralen en ’s avonds binnen bij de open haard.
mooirivier-hotel-dalfsen

Dol op het wildseizoen

De blaadjes die van kleur veranderen, de zon die lager staat en de gezelligheid van avonden samen aan tafel terwijl het buiten kouder wordt. De nazomer heeft zo zijn voordelen, ook op culinair gebied. De chef van Moorivier is dol op het wildseizoen en laat zijn gasten daar graag van meegenieten. Zo staan dit najaar heerlijke verse wildgerechten op het menu, welke precies hangt helemaal af van wat er die dag vers binnenkomt. Voor de liefhebbers van deze nazomerse gastronomie worden er speciale wildweekenden georganiseerd. Midden in de natuur genieten van het beste van de natuur, dat is waar het bij Mooirivier om draait.

Designhotel aan de Vecht

Ook voor wie er gewoon even tussenuit wil is het intieme hotel aan de Vecht een heerlijke stek. De ongerepte natuur biedt tal van mogelijkheden om helemaal tot jezelf te komen. Ga lekker wandelen, breng een bezoekje aan bruisend Zwolle of idyllisch Ommen of pak de fiets voor een flinke toertocht door de omgeving. Indian Summer is een Amerikaanse uitdrukking voor de periode waarin de herfst zijn mooiste verkleuring laat zien. Bij Mooirivier kun je optimaal genieten van de spectaculaire herfstkleuren van de Nederlandse bossen, in misschien wel de mooiste periode van het jaar!

Comments are closed.