Meer dan 300.000 passagiers voor Icelandair

Icelandair, de luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en Noord-Amerika, vervoert deze maand voor het eerst in haar geschiedenis meer dan 300.000 passagiers in één maand. Vanmiddag zal de 300.000ste passagier van de maand juli één van de vliegtuigen verlaten. Het oude record was gevestigd in de maand juli 2012. Toen vervoerde Icelandair 276.600 passagiers.

10.000 Passagiers per dag

Deze tijd van het jaar vervoert Icelandair ongeveer 10.000 passagiers per dag in 62 vluchten. Gemiddeld landt of vertrekt elke 11 minuten een Icelandair vliegtuig.

Over Icelandair

De nationale luchtvaartmaatchappij van IJsland is een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten naar Noord-Amerika. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitstekende service op vluchten naar stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en maakt gebruik van de geografische ligging halverwege tussen Amerika en Europa. Ze werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes met IJsland als basis.

Vind voordelige vluchten met Icelandair op Skyscanner

Comments are closed.