Aan tafel in Maastricht

Inmiddels een gastronomisch begrip in Maastricht en ver daarbuiten én voor velen een traditie: De bijzondere Maastrichtse restaurantweek Maastricht aan Tafel!

3-Gangen menu

Van zondag 4 t/m zondag 18 augustus 2013 serveren voor de 9e keer meer dan 20 restaurants met uiteenlopende keukens op speciale locaties een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,20. Maastricht aan Tafel bewijst in ieder geval een bijzonder platform te zijn waar restaurants krachten bundelen om ‘Maastricht, dé gastronomische hoofdstad!’ op een laagdrempelige manier te profileren. Gewoon door ook in de zomer de deuren wagenwijd open te zetten en de gast te laten proeven van culinair Maastricht!

Schuif aan Tafel bij: Barsserie Appart, La Bohème, Eetcafé Ceramique, La Chine, Brasserie FLO, Harbour Club, Harry’s, Eetcafé Il y a, Brasserie Keizer, Stadscafé Lure, de Mangerie, mes amis, “O”, de Pastory, Pakhoes, Petit Bonheur, Rilette, Rozemarijn, Les Trois Seaux, Sofa, Vanille en Witloof

Comments are closed.