Hotelgasten Lille prijzen stad om het shoppen

Nederlanders die graag willen winkelen tijdens een weekendje weg in Noord-Frankrijk komen in Lille volop aan hun trekken. Maar liefst 99% van hotelgasten die in Lille hebben overnacht, is het hier in zijn beoordeling mee eens. Ondanks de reisafstand is deze grootste Franse winkelstad na Parijs hét shopwalhalla voor hotelboekers.

Lille - Grand place

Stedentrips met gegarandeerd winkelplezier

Een analyse van de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden wijst verrassend uit dat hotelgasten die in Lille verbleven, deze stad het meest geschikt vinden om te shoppen. Daarnaast werd er onder andere gevraagd of de bestemming geschikt is voor kinderen, een museumbezoek en een romantisch verblijf.

Bezoekers van Maastricht zijn op hun beurt erg te spreken over het shopgehalte van deze bourgondische stad. België heeft als populairste modestad Hasselt, in Duitsland zorgt Aken met bijzondere winkels voor de ultieme shopervaring. Al deze plaatsen bieden als toppunt van het jaar ook veel vertier tijdens de kerstmarkten. Bovendien maken de welbekende zomersolden Hasselt en Antwerpen extra populair.

Meest geschikte shopbestemming per land:

  • Nederland: Maastricht
  • België: Hasselt
  • Duitsland: Aken
  • Frankrijk: Lille

Vind voordelige vluchten naar Lille met Skyscanner

Comments are closed.