10 dagen uit je dak op Park Hilaria

Van 2 tot en met 11 augustus 2013 verandert de Kennedylaan in Eindhoven voor de twaalfde keer in Park Hilaria. Het tijdelijke pretpark biedt zomers topvermaak voor alle leeftijden. Al op flinke afstand vallen de grote kermisattracties op, maar daarnaast biedt Park Hilaria ook straattheater en talloze live optredens op diverse themapleinen. Deze gevarieerde mix staat garant voor een gezellig dagje uit voor alle leeftijden.
park-hilaria

Nieuw op Park Hilaria


Park Hilaria kent een gevarieerd aanbod van meer dan honderd kermisattracties. Nieuw dit jaar is de Tower Event Center. Dit is het hoogste mobiele event center ter wereld met op de 9e verdieping een panoramisch terras met groots uitzicht over het terrein. De route die door de torens loopt, bestaat uit 3D spektakel, licht en optische illusie, fun elementen en een fotomoment. Ook de Booster Maxx maakt zijn entree op Park Hilaria. Deze attractie slingert de passagiers 55 meter het luchtruim in. Op topsnelheid wordt een vaart van over de 100 kilometer per uur en een kracht van ruim 4G gehaald. Daarnaast staan attracties als Rallye Monte Carlo, Vortex en Inversion voor de eerste keer in Eindhoven.

Voor ieder wat wils

Geen snelheidsduivel? Park Hilaria kent ook een aantal nostalgische attracties, die te vinden zijn halverwege het terrein. Een oase van rust tussen het kermisgeweld. Voor de kleinsten zorgt de Park Hilaria mascotte Larie de Kanarie samen met Arie en zijn vogelvriendjes voor de vrolijke noot op het Larie Nest. ‘s Avonds als Larie ligt te slapen, duiken er ineens allerlei andere rare snuiters op in het Nest.

Zing en dans mee bij Hollario en Lariepop

Dit jaar zijn er twee gratis muziekpleinen; Hollario en Lariepop. Bij Hollario zorgen de live optredens van Nederlandstalige artiesten ervoor dat de stemming er goed in blijft. Bijvoorbeeld tijdens de Après Ski Party, het Zomercarnaval en de Avond van het Levenslied heerst een gezellige sfeer. Ben je liefhebber van popmuziek? Bezoek dan Lariepop waar diverse bands en piano entertainers met hun swingende muziek het publiek aan het dansen krijgen.

Verse vis en andere lekkernijen

Het is heerlijk bijkomen in de Biergarten, de Poffertjessalon of bij één van de vele eet- en drinkgelegenheden op het terrein. Nieuw is het Vissersdorp waar de geur van verse vis je tegemoet komt. Op de ‘kade’ wordt vanachter vistonnen, de beste visspecialiteiten verkocht. Je vindt er gebakken vis, shrimps, Fish ’n Chips en als special guest De Oesterman.

Park Hilaria wordt gehouden van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2013 op de Kennedylaan in Eindhoven. Openingstijden dagelijks van 14.00 uur tot 00.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 00.30 uur.

Kijk voor actuele informatie, attractielijst, ritprijzen en programmering op www.parkhilaria.nl of volg Park Hilaria op Facebook.com/ParkHilaria en @ParkHilaria.

Comments are closed.