Tweede editie Zuid-Afrika Media Awards

South African Tourism Nederland organiseert in maart 2014 de tweede editie van de Zuid-Afrika Media Awards. Na een succesvolle eerste editie in maart van dit jaar is besloten ook komend jaar prijzen toe te kennen aan de beste journalistieke producties.Naast print, online en reisfotografie wordt de categorie televisie toegevoegd. Aanmelden kan vanaf vandaag.
zuid-afrika-media-awards

Bangu Masisi, Country Manager South African Tourism Nederland

“De eerste editie van de Zuid-Afrika Media Awards was in onze ogen een zeer geslaagd concept. Met veel plezier en trots spreken we ook komend jaar onze blijk van waardering uit voor de kwalitatieve reisjournalistiek, middels de Zuid-Afrika Media Awards.”

Categorieën en criteria

In 4 categorieën kan men zich aanmelden: online artikel, print artikel, reisfotografie en televisie productie. De winnaar per categorie maakt kans op een reis naar Zuid-Afrika en natuurlijk een eervolle award voor in de prijzenkast. De criteria voor aanmelding zijn simpel: het moet een toeristische publicatie over Zuid-Afrika betreffen, die in 2013 gepubliceerd of uitgezonden is.

Vakjury

De artikelen en fotoreportages worden ook komend jaar beoordeeld door een vakjury bestaande uit experts. De leden van de vakjury worden later dit jaar bekend gemaakt.
De jury wordt voorgezeten door Bangu Masisi, Country Manager South African Tourism Nederland en vice voorzitter Susan van Egmond, directrice van TMC, het PR bureau van South African Tourism.

Aanmelden

Vanaf heden zijn alle aanmeldingen welkom. Aanmelden kan tot eind januari 2014 door het formulier en de originele publicatie te sturen aan TMC.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zuid-Afrika

 

Vind voordelige vluchten naar Zuid-Afrika met Skyscanner

Comments are closed.