Mexican nocturnes in Bellewaerde park

De zomernocturnes in Bellewaerde Park krijgen een Mexicaans thema, naar aanleiding van de populaire nieuwe family coaster Huracan. Zaterdag 27 juli en 3, 10, 17 & 24 augustus is het park extra lang open tijdens de Mexican Nocturnes. Bezoekers kunnen genieten van heel wat extra Mexicaanse animatie, naast de vele attracties en dieren. Bellewaerde Park is tijdens de nocturnes open tot 22 uur met een spetterende vuurshow als afsluiter.
bellewaerde-huracan

Mexican Fiesta

Mexican Fiesta staat vanaf 16u garant voor een kleurrijk en sfeervol feestgedruis met authentieke dansers op het Mexicoplein in Bellewaerde Park. Op de tonen van typische Mexicaanse dansmuziek zullen de bezoekers zich even in Mexico wanen. Onmogelijk om stil te blijven staan !

Spetterende vuurshow: Dinero en Fuego

Om 22 uur is er op het Mexicoplein de nieuwe vuurshow “Dinero en Fuego”. Tijdens een spannende show vol licht- en vuureffecten, magie, stunts, acrobatie en heel erg veel vuur, gaat de lokale Mexicaanse volksheld Salvador op zoek naar het geld van de corrupte rijkeluizen. Tijdens zijn avontuur gaat hij de confrontatie aan met een aantal slapjanussen van de Mexicaanse politie.

Summer BBQ

Diverse soorten gegrild vlees en een uitgebreid groentenbuffet zijn de ingrediënten voor een feestelijke maaltijd in een uniek kader. Met zicht op giraffen en de zebra’s van de Savanne van Bellewaerde Park kunnen de bezoekers vanaf 18u terecht in het BQQ Grill restaurant voor de Summer BBQ. (reservatie vooraf verplicht)

Historisch jaar

2013 is op alle vlak een historisch jaar voor Bellewaerde Park. Aan het begin van het pretparkseizoen opende het Ieperse attractiepark Huracan, een wervelende familiecoaster, die op heel wat bijval kan rekenen bij jong en oud. In juni verwelkomde Bellewaerde Park zijn eerste babyzebra in de Afrikaanse Savanne en op 3 juli werd Rothschild giraf Albert geboren. De tweede geboorte bij de giraffen wordt in de zomer verwacht.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Belgie

Vind voordelige vluchten naar Belgie met Skyscanner

Comments are closed.