Snelle bevestiging Bed & Breakfast reservering

Vanaf vandaag kunnen alle Nederlandse Bed & Breakfast exploitanten gebruik maken van de BBooker reserveringsmodule voor hun website. De BBooker laat als eerste systeem niet alleen de beschikbaarheid aan de geïnteresseerde bezoeker zien, maar ook de prijs voor de gekozen verblijfsdatum
bbooker
En het grote voordeel voor zowel de eigenaar als de gast is dat zij niet hoeven te wachten op een bevestiging, maar de kamer direct online kunnen reserveren. Het innoverende idee van de reserveringsmodule en daaraan gekoppeld direct ook een eigen website is de volgende serieuze stap in de professionalisering binnen deze sector.

Direct online reserveren

”Onze expertise uit de hotelindustrie hebben wij gebruikt bij de ontwikkeling van een reserveringssysteem voor de Bed & Breakfast branche. Hiermee kunnen B&B’s succesvol aan de slag met internetmarketing en daarmee direct online reserveringen verkrijgen.“ Aldus Thomas Dieben, oprichter van BeCurious. “Wij merken dat er veel vraag is vanuit de B&B branche voor onze diensten die wij normaliter aan hotels bieden. Om een gebruiksvriendelijke en toch betaalbare oplossing te bieden zijn wij samen met East Village Concepts van start gegaan met het BBooker project.” De BBooker is een reserveringssysteem voor B&B’s dat in combinatie met een websitetemplate en eenvoudig beheersysteem aan geboden wordt.

Gepersonaliseerde website

Frank ter Horst, de creatieve man achter East Village Concepts, heeft een duidelijke mening over de ervaring die de gast verwacht. “Er dient altijd consistentie te zijn in de look & feel van de Bed & Breakfast en alle andere uitingen die er worden gedaan. Ook bij het maken van een eigen website is het uitgangspunt een persoonlijke, stijlvolle vormgeving, geheel aangepast bij de sfeer die de B&B eigenaar wil uitstralen.” Bij het ontwerpen van de BBooker was het motto “Keep it Simple” en stijlvol voor zowel eigenaar als gast. Het reserveringssysteem is uiterst gebruiksvriendelijk en met name ook het personaliseren van de website is eenvoudig door iedere eigenaar te realiseren.

Startende en bestaande B&B’s

Zoals bekend neemt het aantal Bed & Breakfast accommodaties de laatste jaren een enorme vlucht.

Met onze B&B Showroom en bijbehorende dienstverlening zoals het aanbieden van een boekingsmodule en een website template zorgen wij als de B&B Specialist er voor dat de branche
een nog hoger service niveau kan bieden aan haar gasten

vertelt Elvira Wilthagen van East Village Concepts: “Bij het hebben van een B&B komt naast het inrichten en de zorg voor de gasten veel kijken wat vaak wordt onderschat, waaronder het maken en in het bijzonder het onderhouden van een website en het managen van de reserveringen”. East Village Concepts biedt zowel startende als bestaande B&B’s verschillende op maat gemaakte servicepakketten. Daaronder de website template met de BBooker module. Deze kunnen door de klant zelf gepersonaliseerd worden volgens de eigen huisstijl, maar daarin kan ook ondersteuning worden geboden.

Comments are closed.