Wereldhavendagen Rotterdam

Van Wolga tot Maas is het thema van de 36e editie van de Wereldhavendagen die dit jaar op 6,7 en 8 september plaatsvinden in Rotterdam.
havendagen-rotterdam

Grootste maritieme evenement van Nederland

De Wereldhavendagen is het grootste maritieme evenement van Nederland. Rotterdam staat drie dagen lang in het teken van de haven. Scheepsbezichtigingen, spektakel op het water, excursies in de haven en entertainment wisselen elkaar af. Het thema ‘Wolga tot Maas’ onderstreept de relatie met Rusland en het achterland. Het Rotterdams Philharmonisch Gergiev Festival zal tijdens de Wereldhavendagen een muzikale ode brengen aan de Russische dirigent Valery Gergiev.

Bekijk de openingstijden op www.rotterdam.info/bezoekers/agenda/1012/wereldhavendagen

Kaart van Wereldhavendagen Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.