Thomas de Trein live bij de Juliana Toren!

Van woensdag 7 augustus t/m woensdag 14 augustus is het populaire blauwe treintje Thomas exclusief te zien bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn. Deze hele week geven Thomas en zijn vrienden 5 stomende optredens per dag. Het publiek kan meezingen en dansen met de vrolijke liedjes, bekend van TV. Na de show mag het publiek met Thomas op de foto. Naast reguliere tickets zijn er ook Thomas de Trein pretpakketten te koop.

Het programma

Tijdens deze week zijn er dagelijks 5 shows in Jul’s Picknickbos om 11.30 uur, 13.00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur en 17.00 uur. De levensgrote treinen en de vrolijke muziek maken de 15 minuten durende show geschikt voor het hele gezin!

Thomas de Trein pretpakket

Maak je bezoek aan Thomas extra feestelijk met een Thomas de Trein pretpakket! In dit pretpakket zit een cd t.w.v. € 16,95 met de vrolijke liedje van Thomas de Trein, een memory spel van Thomas en Jul de Muis, een helium ballon van Thomas en een bon voor Jul’s Kidsbox. Dit feestelijke pakket heeft een winkelwaarde van € 25,95 en is online te verkrijgen voor slechts € 10,00 p.p.!

Comments are closed.