Vanaf oktober 2 extra Thalys-treinen Brussel

Vanaf 7 oktober verzorgt Thalys op doordeweekse dagen twee extra heen- en terugreizen op het traject Amsterdam – Brussel. Thalys beantwoordt hiermee aan de vraag van reizigers en het verzoek van de NS en NMBS. De tickets voor deze nieuwe verbindingen zijn vanaf 18 juli 2013 te koop via www.thalys.com, in stations en in reisbureaus.

Met de trein naar Brussel

Franck Gervais, CEO van Thalys zegt:

Reizigers richting Brussel kunnen vertrekken vanaf de stations Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. In 1 uur en 49 minuten reist men van Amsterdam naar Brussel. De extra diensten leveren meer mogelijkheden op bij het plannen van een reis.* De ticketverkoop van het traject tussen Amsterdam en Brussel blijft stijgen en de bezettingsgraad van de treinen is zeer hoog. Met deze twee extra heen- en terugreizen kunnen we de capaciteit met nagenoeg 17% doen toenemen (wat ongeveer 8.000 extra plaatsen per week inhoudt) en het comfort van de reizigers verhogen

* Wijziging frequentie:

  • Van maandag tot en met donderdag van negen naar elf treinen per dag (heen en terug)
  • Op vrijdag van elf naar dertien treinen per dag van Amsterdam naar Brussel
  • Op vrijdag van tien naar twaalf treinen per dag van Brussel naar Amsterdam

Meer informatie bij op thalys.com nshispeed.nl

Comments are closed.