Ryanair geeft prijzen vluchten winterdienstregeling

Ryanair, Europa’s leidende lagekostenluchtvaartmaatschappij, bevestigt vandaag dat de vluchten voor de komende winterdienstregeling 2013-2014 via internet op www.ryanair.com vanaf morgen te boeken zijn. Zo zal de Ierse vliegmaatschappij in het komende wintervluchtplan, dat eind oktober officieel begint, talrijke spannende zonbestemmingen, maar ook afwisselende stedenreizen aanbieden.

Vanaf Eindhoven naar Mallorca

Vanaf Eindhoven kan men voor de eerste keer in de winterdienstregeling tweemaal per week naar het vakantie-eiland Mallorca vliegen, om niet alleen in de zomer de zon te genieten. Het Canarisch eiland Lanzarote wordt in de komende dienstregeling eenmaal wekelijks aangevlogen en biedt vakantiegangers nog hogere temperaturen. In de winterdienstregeling kan men dit jaar ook naar het Spaanse Alicante, om bij tapas en wijn milde avonden uit te geleiden. Daarbij staan wederom de Franse plaatsen Carcassonne in het Zuiden van Frankrijk en Bordeauz aan de Atlantische kust in de dienstregeling van de Ierse vervoerder.

Stedentrips

Voor stedenliefhebbers blijft het echter eveneens spannend: zo kan Polens hoofdstad Warschau ook in het koude seizoen bezocht worden. Londen, de klassieker onder de stedenreizen wordt elk jaar in de winter vanaf Eindhoven met meer vertrekkende vluchten bediend en is er ditmaal met 21 wekelijkse frequenties bij. Noord-Afrika bezoeken is wederom goed mogelijk vanaf Eindhoven met vluchten die eenmaal wekelijks naar Agadir gaan en tweemaal in de week naar Fez in Marokko.

Om de bekendmaking van de winterdienstregeling passend te vieren, geeft Ryanair vluchten vanaf €29* voor reizen in oktober en november vrij. Reislustigen kunnen vanaf morgen, 18 juli, tot komende woensdag, 24 juli om middernacht de gunstige Ryanairtickets op www.ryanair.com boeken.

Ryanairs Henrike Schmidt

Terwijl Eindhoven smoort in de zon, plannen wij in Ierland reeds op hoge toeren de winterdienstregeling, die vanaf morgen live zal gaan. Gezamenlijk worden deze winter weer 27 spannende bestemmingen met 104 wekelijkse frequenties vanaf de luchthaven Eindhoven aangeboden. Hier is voor iedereen wat wils bij, van winterzon tot stedenreizen, feestbestemmingen en romantische weekenden, alleen te boeken op www.ryanair.com.

Comments are closed.