Landal Amerongse Berg ontvangt 1e gasten

Landal Amerongse Berg, het gloednieuwe vakantiepark van Landal op de Utrechtse Heuvelrug, heeft afgelopen weekend de eerste gasten verwelkomd. Die eer viel de familie Vercarre uit België te beurt; zij komen een week vakantie vieren op het park.

landal-amerongse-berg

Bosrijk gebied

Landal Amerongse Berg is direct gelegen aan het uitgestrekte bosgebied van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, en bestaat uit 87 luxe woningen, variërend van 4- tot 12-persoons bungalows. De speciaal ingerichte kinderbungalows zijn voorzien van leuke verrassende elementen. De 12-persoons zijn luxe uitgerust en ruim. Het centrumgebouw is, passend in de omgeving, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, en biedt –naast een overdekt zwembad met apart kinderbad en Turks stoombad– ook een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner, terras en een ParkShop. Midden op het park is een prachtige waterpartij aangelegd.

Landal Amerongse Berg is een mooie aanvulling op onze portfolio waar vele gasten plezierig zullen verblijven. De architectuur van de woningen is in harmonie met de bosrijke omgeving van het park.
Bij de bouw van de woningen is voornamelijk van duurzame en onderhoudsarme materialen gebruik gemaakt, waarmee we het duurzame karakter van het park bevestigen. Het park ligt op een prachtige groene plek centraal in Nederland en hiervoor is veel animo bij onze gasten

aldus Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks.

De komst van het nieuwe park van Landal heeft een positief economisch effect op de regio. “Bij Landal hechten we veel waarde aan regionale verankering. We willen de regio en de regionale ondernemers zoveel mogelijk bij het park betrekken en andersom. Daarmee bieden we onze gasten een optimale beleving van de specifieke eigenaardigheden van deze regio,” aldus parkmanager Catootje Westermann. Ze was eerder werkzaam op Landal Résidence Terschelling, heeft ruime ervaring met het overtreffen van verwachtingen van gasten en zal zich de komende tijd goed inwerken op het park en in de omgeving.

Voor meer informatie kan men terecht op www.landal.nl/amerongseberg

Comments are closed.