Gorilla’s en Violen in Apenheul

Op donderdag 8 augustus 2013 vindt er een bijzonder evenement plaats in Apenheul. Samen met het NJO, de Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie, brengt het dierenpark een avond vol muziek. Tijdens Gorilla’s en Violen wordt er door het hele park gemusiceerd: Mozart tussen de doodshoofdaapjes, Steve Reich op het gorilla-eiland, Enescu bij de orang-oetans… er is voor ieder wat wils. Kaarten zijn te koop op apenheul.nl en vol = vol.

gorilla's-en-violen-apenheul-apeldoorn-muziek-mozart-beethoven-zomer

Muziekavond

Apenheul opent speciaal voor deze muziekavond zijn deuren op donderdagavond 8 augustus vanaf 18.30 uur (wie het pizza-arrangement boekt is om 17.30 uur al van harte welkom). Vanaf 19.00 uur wordt er live gemusiceerd op bijzondere locaties in het park. Wat dacht je van een blazerstrio tússen de doodshoofdaapjes? Of een Electric Counterpoint midden op het gorilla-eiland? Kaarten zijn alleen online te koop. Voor jongeren t/m 26 jaar kosten deze € 15,- p.p. en voor volwassenen vanaf 27 jaar € 20,- p.p.

Extra genieten

Voor wie extra wil genieten heeft Apenheul twee overheerlijke arrangementen samengesteld voor deze avond. In de sfeervolle tenten van Kambizuri worden van 18.00 tot 19.00 uur doorlopend versgebakken pizza’s geserveerd voor slechts € 13,50 p.p. En kies je zelf graag een moment en een plekje om te genieten van een hapje en een drankje, dan is de goedgevulde picknicktas een aanrader. In de tas zitten een flesje biologische wijn met twee glazen en diverse heerlijke hapjes. De tas is voor twee personen en kost € 15,-. Beide arrangementen zijn alleen vooraf te boeken op apenheul.nl.

NJO

Met de muziekavond Gorilla’s en Violen is Apenheul dit jaar voor het eerst onderdeel van de NJO Muziekzomer. Het NJO is gericht op de ontwikkeling van jong toptalent. Elke zomer komen de meest getalenteerde jonge musici uit de hele wereld naar Gelderland om tijdens de NJO Summer Academy te werken met gerenommeerde coaches, dirigenten en solisten. De resultaten van deze academie worden tijdens de NJO Muziekzomer aan het publiek getoond. Op 8 augustus dus ook in Apenheul.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apenheul, Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.