Samenwerking Hannick Reizen en concertpodia

Sinds kort is Hannick Reizen met enkele Nederlandse concertpodia en muziekinstellingen een nauwe samenwerking aangegaan. Het gemeenschappelijke doel is om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met mooie klassieke muziek uitvoeringen in Nederland en in het buitenland.

orkest

De samenwerking bestaat uit het promoten van elkaars activiteiten. Zo zal Hannick Reizen ondermeer via de nieuwsbrief, brochure, website en sociale media speciale aandacht aan concerten en activiteiten besteden; de muziekorganisaties zullen op hun beurt aandacht besteden aan het unieke aanbod muziekreizen van Hannick Reizen, al ruim 22 jaar marktleider op het gebied van opera- en concertreizen. De klant profiteert hiervan, bijvoorbeeld met een korting op een concertticket of met een speciaal arrangement. Bovendien zal Hannick Reizen regelmatig persoonlijk aanwezig zijn bij de concerten.

Musica Antica da Camera Den Haag

Musica Antica is hèt podium in Zuid-Holland voor de authentieke muziekpraktijk. Musica Antica brengt vernieuwend repertoire met veel jonge gespecialiseerde musici.

Nederlands Symfonie Orket (NedSym)

Het NedSym met zijn internationaal bekende chef-dirigent Jan-Willen de Vriend opereert vanuit Enschede en geeft concerten in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt het koren en operaproducties.

NJO: Nederlandse Orkest- en Ensemble-Academie

Het NJO, de Nederlandse Orkest– en Ensemble-Academie, stelt al meer dan vijftig jaar getalenteerde toekomstige beroepsmusici in de gelegenheid zich onder leiding van hooggekwalificeerde coaches en dirigenten te bekwamen in samenspel.

Noorderkerkconcerten Amsterdam

De Stichting NKC organiseert jaarlijks een reeks van 35 concerten op zaterdagmiddag in de Noorderkerk, gelegen in het hartje van de Amsterdamse Jordaan.

Cello Festival Zutphen – van 21 t/m 25 augustus

De prachtige Hanzestad Zutphen vormt deze zomer het decor van het internationaal zeer gewaardeerde Cello Festival.

Storioni Festival Eindhoven – van 16 t/m 26 januari 2014

Het Storioni Festival is uitgegroeid tot een absoluut topfestival, dat in Eindhoven en Brabant volle zalen trekt. Geen wonder, met al die topmusici die acte de présence geven, evenals aanstormend jong talent.

Uiteraard vind je het complete aanbod aan opera- en concertreizen op de website www.hannick.nl

Comments are closed.