Nieuwe website Spanje

Sinds 25 juni jl. is er een hele nieuwe website met toeristische informatie over Spanje. Het webadres www.spain.info/nl is niet veranderd. Dus je kunt dit nog steeds gebruiken. Wat is vernieuwd, is de lay-out en het gemak waarmee je informatie kunt vinden.

Nieuwe website Spanje

Nieuwe website Spanje

Het idee is dat deze vernieuwde website je begeleidt bij je reis naar Spanje; niet alleen bij de voorbereidingen thuis, maar ook tijdens je verblijf in Spanje. De basisinformatie is in het Nederlands. Alleen wanneer je via de zoekmachine zoekt, dan is een deel van de informatie in het Engels.

subtitel

Dankzij het eenvoudige ontwerp van de website kun je deze waar je maar wilt raadplegen vanaf een laptop, mobiel, i-Pad of tablet. En je kunt dan ook meteen de Smartphone-applicaties op je mobiele apparaat downloaden, zodat je niet alleen meer informatie over de bestemming heeft maar deze ook bij je hebt tijdens je reis.

Maar de nieuwe website biedt je nog veel meer. Je kunt via de website www.spain.info/nl namelijk direct een hotel, vlucht of trein reserveren. En binnenkort ook toegangskaarten voor shows en optredens, een buskaartje en huurauto; om maar enkele voorbeelden te noemen.

Reis je met de auto (met of zonder caravan) naar Spanje dan is de interactieve landkaart, die verschijnt als je klikt op “Waar naar toe?” een handig hulpmiddel om je route te plannen. Met meer dan 47.000 belangrijke punten en plaatsen, zoals VVV-kantoren, monumenten, hotels, Paradores, evenementen, stranden, golfbanen, enz. Zo hoef je niets te missen. En met enkele suggesties voor thematische routes, die wellicht ter inspiratie zijn bij het vaststellen van je route.

En na je reis naar Spanje, of misschien al tijdens je verblijf, vergeet dan niet je ervaringen, foto´s en video´s met anderen te delen via “Deel je ervaring”. En natuurlijk kun je hier ook de ervaringen van anderen zien en lezen.

Wij maken het je makkelijk en je hebt nu geen excuus meer om deze zomer niet naar Spanje te gaan. Geniet deze zomer van alles wat Spanje je te bieden heeft.

Spanje is wat je wilt. Spanje is wat je nodig hebt.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Spanje

 

Reviews lezen over Spanje

Meer informatie over Spanje vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Spanje. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Spanje met Skyscanner

Kaart van Spanje

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.