Summernights vol muziek in Bobbejaanland!

Deze zomer organiseert het Belgische pretpark Bobbejaanland maar liefst drie nocturnes of ‘Summernights’. Op zaterdag 27 juli, 3 en 10 augustus kan je in ’t Plezantste Land extra lang terecht voor wilde rides en plezier. Op die drie zaterdagen blijft het familiepark uitzonderlijk open tot 22u. Bovenop de alombekende attracties kun je genieten van optredens met Vlaamse artiesten. En wil je echt eens de adrenaline tot het uiterste drijven? Dan staat een benjisprong voor je klaar…

bobbejaanland

Spannend!

Het programma van Bobbejaanland zit goed gevuld. Deze zomer zijn de spektakelshow The Battle en de Magic Bubble Show vaste waarden, maar omdat ’t Plezantste Land haar bezoekers graag op een extraatje trakteert, organiseert het pretpark drie nocturnes of ‘Summernights’ waarin muziek en adrenaline de hoofdrol spelen. Naast de Braziliaanse band Batuqueria (bekend van Polé Polé-festival en Couleur Café), die het mooie weer zal maken op alle drie de edities, komt er elke Summernight een Vlaamse artiest langs om het beste van zichzelf te geven in Cowboystad. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de aanwezige waaghalzen zich uitleven door een benji-sprong te wagen vanop 60 meter hoogte. Breng alvast je zwembroek mee en reserveer nu al je sprong via de website van Bobbejaanland, want een benji-sprong met waterdip in de Bobbejaanland-vijver behoort tot de opties…

Hoogtepunt

Op zaterdag 27 augustus brengt Gene Thomas de eerste Summernight tot een hoogtepunt met een akoestische set. De tweede ster die het podium van Cowboystad opkruipt is Belle Perez, die op 3 augustus de tent zal doen swingen. En last but not least komt ook Silke van ‘The Voice’ op 10 augustus langs voor een optreden.

Peggy Verelst, Commercieel Directeur van Bobbejaanland, kijkt uit naar de Summernights:

Bij Bobbejaanland draait het allemaal om een leuk dagje uit met je vrienden of familie. Met de Summernights willen we onze bezoekers extra verwennen: drie nocturnes waarop het attractiepark open is tot 22u, optredens van Vlaamse artiesten en een uitdagende benji-sprong voor de liefhebbers: er is voor elk wat wils!

Praktisch:

Summernights op 27 juli, 3 augustus en 10 augustus.
Op deze dagen is het park open van 10u tot 22u, met telkens een optreden om 20u30 van: 27/07: Gene Thomas
03/08: Belle Perez
10/08: Silke Mastbooms
Doorlopend de Braziliaanse band Batuqueria.
Benji-sprong: elke Summernight van 14u tot 21u, € 20 per sprong. Vooraf te reserveren via www.bobbejaanland.be . Lees ook de algemene voorwaarden (leeftijd, …).

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bobbejaanland, België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.