Parkeeraanbiedingen Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport stunt deze zomer met voordelige parkeertarieven: passagiers die deze zomer per auto naar Düsseldorf Airport reizen, profiteren van twee speciale parkeeraanbiedingen. Zij zijn vanaf nu exclusief en makkelijk online te boeken en betreffen parkeergarages dichtbij de terminal. De aanbiedingen suppleren het aanbod van de meer dan 10.000 gunstig geprijsde parkeerplaatsen, tegen langparkeertarief. Reiziger kunnen bijvoorbeeld acht dagen parkeren vanaf €44.

dusseldorf-luchthaven-airport

500x gunstig langparkeetarief

In het hoogseizoen, van 12 juli tot 9 september, biedt parkeergarage P7 voor vakantiegangers een extra 500 parkeerplaatsen, vlakbij de terminal, tegen een gunstig langparkeertarief. P7 ligt op twee minuten loopafstand van de terminal en via de voetgangersbrug is de incheckbalie, ook met familie en bagage, uitstekend bereikbaar.

20% korting op 300 parkeerplaatsen

Als vakantiebonus geeft Düsseldorf Airport bij online boekingen een extra 20% korting op 300 parkeerplaatsen in langparkeergarage P5. Reizigers betalen voor een week parkeren slechts €59,20 en kunnen ook gebruik maken van de directe SkyTrain-verbinding tussen de parkeergarage en de terminal.

Boek nu!

Beide aantrekkelijke aanbiedingen zijn makkelijk online te boeken via de website www.dus-parken.de. Sinds begin deze maand kunt u boeken mét en zonder gebruikersaccount (voor frequent flyers). De website van de luchthaven is nog overzichtelijker ingedeeld, zodat de juiste parkeeraanbiedingen worden getoond aan verschillende gebruikersgroepen; vakantiegangers, zakenreizigers en afhalers. Met slechts een paar ‘clicks’ boekt u een voordelige parkeerplaats.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Düsseldorf

 

Reviews lezen over Düsseldorf

Meer informatie over Düsseldorf vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Düsseldorf. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Düsseldorf met Skyscanner

Kaart van Düsseldorf Airport

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.