Van startbaan naar droombaan

Piloot worden? Of een andere job kiezen in de luchtvaart en reiswereld? In samenwerking met luchtvaartnieuws.nl organiseert Aviodrome op zaterdag 12 oktober een beroepen- en opleidingenmarkt in Aviodrome. Werkgevers en opleiders uit de luchtvaart- en reisindustrie presenteren zich op deze dag aan studenten en werkzoekenden.

aviodrome

luchtvaartsimulator

De bezoeker krijgt antwoord op al zijn vragen. Wat kost de gewenste opleiding? Hoe kan men zich voorbereiden op een baan in de luchtvaart of reiswereld? Aan welke medische- en opleidingseisen moet men voldoen? Met de ontvangen informatie kan de bezoeker zich beter voorbereiden op de toekomst. Tevens is een echte luchtvaartsimulator aanwezig. Aviodrome is op deze dag geopend van 10:00 tot 17:00. De entree is tegen regulier tarief.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lelystad

 

Reviews lezen over Lelystad

Meer informatie over Lelystad vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lelystad. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Lelystad met Skyscanner

Kaart van Aviodrome, Lelystad

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.