Airberlin topbonus service card voor €99

Nog niet zo lang geleden, namelijk pas afgelopen juni, maakten airberlin en topbonus de verbeterde voordelen van de topbonus service card bekend. En terstond komen zij al met een speciale aanbieding: Tot 31 augustus 2013 kan de topbonus service card voor 99 in plaats van 119 euro via airberlin.com/servicecard of telefonisch bij het topbonus 
service-center (+49 30 3434 3433) worden besteld. Paul Gregorowitsch, Chief Commercial Officer bij airberlin:

Onze passagiers hebben ons te kennen gegeven dat zij de geoptimaliseerde voordelen van de service card weten te waarderen. Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten om de service card gedurende een begrensde periode tegen een speciale prijs aan te bieden, opdat zo veel mogelijk passagiers van airberlin bij hun vakantievlucht van de voordelen zullen profiteren.

airberlin

airberlin

Houders van een topbonus service card kunnen in totaal twee stuks bagage à 32 kg opgeven. In plaats van een dergelijk stuk bagage kan als alternatief ook een stuk sportbagage zoals een surfplank, golfbagage of fiets worden meegenomen. In dat geval moet de sportbagage van tevoren via het topbonus service-center worden aangemeld.

Voordelen

Verdere voordelen van de topbonus service card zijn bovendien een kosteloze zitplaatsreservering evenals de kosteloze check-in op de avond voor vertrek, zowel voor de houder van de kaart alsook voor een begeleider. Bij de reservering van XL seats wordt 
op vertoon van de topbonus service card bij korte en middellange trajecten een korting van tien euro resp. voor langeafstandsvluchten een korting van 15 euro gegeven. 
De topbonus service card is voor vluchten met airberlin en NIKI binnen de tariefgroepen FlyClassic, FlyFlex en FlyDeal in de Economy of Business Class geldig.

Exclusiviteit

Actueel nemen reeds meer dan 3 miljoen passagiers deel aan het topbonus-programma en profiteren zo van de exclusieve voordelen van de vele topbonus-partners zoals hotels, autoverhuurbedrijven, verzekeringen of tijdschriften. Door de samenwerking met Etihad Airways en de toetreding tot oneworld® is topbonus voor frequent flyers nog aantrekkelijker geworden: Houders van een topbonus-statuskaart kunnen op alle vluchten met Etihad Airways statusmiles sparen en hebben wereldwijd toegang tot de airport lounges van Etihad en oneworld. Meer informatie met betrekking tot het frequent 
flyer-programma van airberlin vindt u online op airberlin.com/topbonus.

Comments are closed.