Villa-Vakantiebeleving begint online

VillaXL steekt haar website in een gloednieuw jasje. Meer dan ooit worden bezoekers uitgenodigd de ideale vakantie zelf te komen ontdekken en die reis begint online. Beleving staat daarbij centraal, met inspirerende ideeën per seizoen en per thema. Daarnaast is het geheel nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Doel van deze metamorfose is het flexibeler en interactiever om kunnen gaan met vragen vanuit de markt. Het brede aanbod van VillaXL heeft voor elke vakantiewens een passend aanbod en die connectie is nu nog gemakkelijker te maken. Van een karakteristiek chalet in de sneeuw, tot een luxe verblijf op Ibiza.

vakantie-villaxl

Heerlijke inspiratiebron

Vakantie gaat om gevoel, om genieten en om het zelf ontdekken wat bij jou past. Die beleving is het uitgangspunt van de nieuwe website van VillaXL. Grote sfeerbeelden, uitgebreide informatie over de accommodatie en het categoriseren van de reizen per thema, maken de site tot een heerlijke inspiratiebron voor de perfecte vakantie. Van zomerhuizen in Zuid-Frankrijk tot skichalets in Oostenrijk en van last-minute acties tot vroegboekkortingen – op VillaXL.com is het allemaal te vinden. Dat kan overigens net zo goed op de computer als op de tablet of smartphone, dus het plannen van de vakantie begint waar jij wilt.

Voor alle vakantiewensen

Bart-Jean Akkers, commercieel directeur van VillaXL vertelt het verhaal achter de nieuwe website:

We signaleren een constant veranderende behoefte bij onze bezoekers. Steeds minder mensen komen met één duidelijk doel naar de site, ze hebben een open vizier en willen getriggerd worden. De insteek van hun zoektocht kan een bestemming zijn, maar net zo goed de prijs of juist het soort accommodatie. Voor alle mogelijke vakantiewensen bieden wij met onze nieuwe website een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tool. Het mooie is dat we bij VillaXL voor elke bezoeker een passende accommodatie hebben en die is nu gemakkelijker dan ooit te vinden!

Comments are closed.