ANWB breidt aantal nieuwe winkels uit

De ANWB gaat dit najaar in drie maanden tijd weer 25 winkels ombouwen en inrichten op basis van een nieuw winkelconcept. Dit voorjaar toverde de ANWB de eerste 25 winkels om naar een nieuw winkelconcept. De reacties op deze nieuwe winkelformule zijn positief en de resultaten overtuigend.

ANWB Winkel

ANWB Winkel

Plezier in plaats van zorgen

De ANWB speelt in op het veranderend koopgedrag en de informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten. In de nieuwe ANWB-winkel vinden mensen inspiratie en een uitgebreid assortiment om goed voorbereid, zonder zorgen en met plezier op pad te gaan in ieder seizoen. De uitrol van de nieuwe winkels is een grote operatie met circa drie winkelopeningen per week vanaf medio september. Voor actuele informatie, een Google Street View tour in een vernieuwde winkel en foto’s : www.anwb.nl/werkaandewinkel

Tijdens de verbouwing is een winkel twee weken gesloten. Leden en consumenten worden verwezen naar dichtstbijzijnde ANWB-winkels, VVV/ANWB-winkels, ANWB Contact Center en naar anwb.nl.
De winkels die in het najaar van 2013 worden omgebouwd zijn:

 • 1. Ede
 • 2. Amersfoort
 • 3. Den Bosch
 • 4. Hengelo
 • 5. Almelo
 • 6. Doetinchem
 • 7. Groningen
 • 8. Leeuwarden
 • 9. Drachten
 • 10. Rotterdam 2
 • 11. Hoogvliet
 • 12. Amstelveen
 • 13. Hoogeveen
 • 14. Beverwijk (relocatie)
 • 15. Roermond (relocatie)
 • 16. Sneek (relocatie)
 • 17 – 25. Nog in onderzoek

Onderzoek

Dit betekent dat de locaties van 16 ANWB-winkels voor de metamorfose van komend najaar bekend zijn. Verder zijn er op dit moment nog 9 locaties in onderzoek. Dat heeft te maken met het besluit van ANWB, eerder dit jaar, om de samenwerking met VVV op te zeggen. Er zal dan ook gekeken worden naar locaties in zogenaamde VVV- gebieden. Deze locaties worden naar verwachting uiterlijk in oktober 2013 bekend gemaakt.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.