Dans de riverdance in Ierland

Ierland gaat een fantastische zomer tegemoet, met alle festiviteiten en evenementen in het teken van The Gathering 2013. Deze maand staat Dublin op zijn kop tijdens het Riverdance Festival. Een week lang dans en meeslepende muziek met als spectaculair hoogtepunt; een poging om ‘s werelds grootste groepsdans te creëren, een Céilí.

Riverdance

Riverdance

The Gathering 2013 is een jaar boordevol evenementen dat iedereen met Ierse roots samenbrengt in het gastvrije Ierland. Het is een bijzonder feestelijk gebeuren, in alle hoeken van het groene eiland en zeker in de hoofdstad Dublin waar van 15 tot 21 juli het Riverdance – The Gathering Festival wordt georganiseerd.

Dublin, Ierland

Dublin, Ierland

Riverdance Dublin

Riverdance is een fenomeen. De Riverdance show heeft wereldwijd al 23 miljoen mensen kunnen bekoren in 350 steden en gedurende 10.000 optredens. Nu nodigt Riverdance dansliefhebbers uit om naar Dublin te komen. Niet alleen om te kijken maar ook om mee te dansen en te feesten.

Tijdens het Riverdance Festival zijn professionele dansers op Ierse bodem te aanschouwen en worden er danscursussen georganiseerd. De belangrijkste activiteit vindt plaats op zaterdag 20 juli. In het Merrian Square Park komen alle festivalgangers samen om te dansen. Onder leiding van leden van de cast van Riverdance leren bezoekers snel de danspassen en wordt er geprobeerd een wereldrecord neer te zetten. Deze onvergetelijke dag zal uitmonden in een unieke Céilí; de grootste groepsdans met de langste rij dansers ooit gezien. Dublin staat dan op zijn kop!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Dublin

 

Reviews lezen over Dublin

Meer informatie over Dublin vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Dublin. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Dublin met Skyscanner

Kaart van Dublin

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.