SchouwenDuivelandPas lanceert digitale pas

Burgh-Haamstede, juli 2013. Na een pilot in 2012, introduceert de Stichting SchouwenDuivelandPas vanaf vandaag een digitale pas. Wethouder Verseput heeft hiervoor de aftrap gegeven door het inscannen van de eerste digitale pas.

schouwen-duiveland

Digitale pas

De SchouwenDuivelandPas is inmiddels een begrip geworden. In de afgelopen jaren konden gasten en inwoners met een zogenoemde ‘zichtpas’ op vertoon in aanmerking komen voor diverse kortingen bij attracties of gratis openbaar vervoer. Vanaf nu is er een digitale pas beschikbaar. Ieder pas is uitgerust met een barcode en kan door acceptanten van de pas digitaal op geldigheid worden gecontroleerd. Wethouder Ad Verseput:

De gemeente Schouwen-Duiveland is heel erg blij met deze digitale stap. Dit is een opmaat naar een verdere doorontwikkeling van de digitale pas.

Groeimodel

Ondernemers kunnen de pas via de computer controleren op geldigheid. Ook worden diverse ondernemers uitgerust met scanapparatuur waarmee deze controle extra snel kan verlopen, eventueel gekoppeld aan het kassasysteem van de acceptant.

pas

SchouwenDuivelandPas

Vanaf 2014 worden de mogelijkheden van de digitale pas fors uitgebreid. Voor gasten en ondernemers wordt het dan bijvoorbeeld mogelijk om individuele tickets, producten en diensten op de pas te boeken via websites of de mobiele telefoon. De SchouwenDuivelandPas werkt voor deze doorontwikkeling onder andere samen met Promotie Zeeland Delta en de VVV Schouwen-Duiveland.

Voordeel voor de gast

Met de SchouwenDuivelandPas kunnen gasten eenvoudig het eiland ontdekken. Zo geeft de pas verschillende voordelen zoals gratis openbaar vervoer over het eiland en zelfs naar Middelburg en Oude Tonge. Maar ook geeft de pas recht op diverse kortingen op de toegangsprijs van attracties, musea en horeca.

Inwoners van Schouwen-Duiveland kunnen gebruik blijven maken van de bestaande inwonerspas. Deze zal in 2013 als zichtpas bruikbaar blijven.

Meer informatie over de SchouwenDuivelandPas is te vinden op www.schouwenduivelandpas.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Schouwen-Duiveland

 

Reviews lezen over Schouwen-Duiveland

Meer informatie over Schouwen-Duiveland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Schouwen-Duiveland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Schouwen-Duiveland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.