8e Editie Veluwse Fietsdag op 6 augustus

Voor het achtste jaar op rij vindt op dinsdag 6 augustus a.s. de Veluwse Fietsdag plaats. Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,75 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Na afloop is er voor iedereen een aandenken. Zoals ieder jaar zijn voor de Veluwse Fietsdag nieuwe routes uitgezet. Deze routes zijn na afloop in het assortiment van de Veluwse VVV-winkels terug te vinden.
veluwe-fietsen

Groei in aantal deelnemers

Sinds de eerste editie neemt het aantal deelnemers gestaag toe. Reden genoeg om ook dit jaar de eerste dinsdag in augustus uit te roepen tot Veluwse Fietsdag. In samenwerking met diverse ondernemers hopen de 14 VVV-punten op de Veluwe ruim 3.600 deelnemers te trekken. De deelnemende VVV’s zijn: Ede, Eerbeek, Elburg, Elspeet, Epe, Ermelo, Garderen, Heerde, Hoenderloo, Nunspeet, Putten, Rheden, Twello en Vierhouten.

De Veluwse Fietsdag heeft dit jaar als thema ‘ontdek de Veluwe’. De Veluwe is namelijk in ieder jaargetijde bijzonder en een bezoekje waard. Dit vormt de rode draad in de routes en lokale activiteiten van de VVV. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 45 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 9.30 uur. Het aandenken kan tot 16.00 uur worden opgehaald bij de VVV-vestiging waar gestart is. Voor informatie over de route en activiteiten kunnen de deelnemers terecht bij de VVV waar zij willen starten. Meer informatie is ook te vinden op www.develuwe.nl en op de site van de plaatselijke VVV.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Veluwe

 

Reviews lezen over Veluwe

Meer informatie over Veluwe vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Veluwe. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Veluwe

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.