Nieuwe minister van Toerisme Ecuador

Dr. Vinicio Alvarado is op 20 juni 2013 benoemd tot de nieuwe minister van Toerisme van Ecuador. Rafael Correa, president van de Republiek Ecuador, en Alvarado willen het toerisme in Ecuador een boost geven en het land definitief als toeristische bestemming op de kaart te zetten.

Yasuni National Park, Ecuador

Yasuni National Park, Ecuador

Sleutelfiguur in nieuwe strategie

Eerder als secretaris van Administratie en nu als minister van Toerisme is Dr. Vinicio Alvarado één van de sleutelfiguren in de vorming van de nieuwe strategie van de huidige Ecuadoriaanse regering. De nieuwe minister heeft een MBA en een doctoraat Sociale Communicatie op zak, was directeur van de School van Reclame en leraar in het hoger onderwijs op prestigieuze centra. Op zijn Cv pronkt ook zijn ervaring als president en creatief directeur van reclamebureau ‘Creational’ en als directeur van Radio Linda. Op hoog niveau heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan reclamebureau Mc Cann Erickson.

Minister

Minister van Toerisme, Dr. Vinicio Alvarado

Veel kansen in toerisme

Dr. Vinicio Alvarado:

Ik neem deze functie aan met veel vreugde en toewijding en met hernieuwde energie. Het is een uitdaging en voor mij een relatief nieuw terrein waar veel kansen liggen.

Over Ecuador

Ecuador is een van de populairste toeristische bestemmingen van Zuid-Amerika. Het land telt ruim 15 miljoen inwoners, verspreid over meer dan 280.000 km2. Geografisch is Ecuador te verdelen in vier diverse en bijzondere gebieden: het Andesgebergte, de Amazone, het kustgebied aan de Stille Oceaan en de wereldberoemde Galapagos eilanden. KLM vliegt vanuit Amsterdam 4x per week direct naar de hoofdstad Quito en 5x per week naar Guayaquil.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Ecuador

 

Reviews lezen over Ecuador

Meer informatie over Ecuador vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Ecuador. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Ecuador met Skyscanner

Kaart van Ecuador

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.