Air Arabia beste low-cost airline Midden-Oosten

Air Arabia, de eerste en grootste low-cost carrier in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, is tijdens de Skytrax World Airlines Award 2013 bekroond met de titel ‘Best Low-Cost Airline, Middle East’. De Skytrax World Airline Awards werden onlangs uitgereikt tijdens de 50e editie van de Paris Air Show, een van de grootste luchtvaartbeurzen ter wereld. De prijs erkent de toewijding van de luchtvaartmaatschappij om de beste kwaliteit tegen lage kosten in de regio te bieden. Op het evenement werd Air Arabia tevens erkend als een van de top 10 luchtvaartmaatschappijen in het Midden-Oosten.

Air Arabia

Air Arabia

Adel Ali, Group Chief Executive Officer van Air Arabia:

We zijn vereerd om te worden genoemd als de beste low-cost airline van het Midden-Oosten door Skytrax, met name omdat we door onze klanten zijn verkozen. We zijn toegewijd om ons, continue groeiende, klantenbestand de best mogelijke service tegen de laagst mogelijke prijzen te bieden.

Skytrax World Airline Awards is ‘s werelds grootste onderzoek onder vliegtuigpassagiers met meer dan 18 miljoen respondenten. Dit onafhankelijke onderzoek beslaat maar liefst 200 luchtvaartmaatschappijen, van grote internationale airlines tot kleine lokale luchtvaartmaatschappijen in alle klassen.

arabia-airlines-award

Directe vluchten vanaf Amsterdam en Brussel

De succesvolle low-cost airline Air Arabia Maroc vliegt naar bestemmingen in West Europa, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Air Arabia Maroc vliegt naar verschillende bestemmingen in Marokko zoals Casablanca al vanaf € 69,- per enkele reis inclusief belastingen. Andere bestemmingen zijn Tanger en Nador. Naast lage tarieven biedt Air Arabia Maroc ook comfort. Met veel beenruimte (81 cm) kan de vakantie naar Marokko comfortabel beginnen.

Kijk voor meer informatie op www.airarabia.com en volg ons op Twitter: @airarabia_nl en facebook: www.facebook.com/airarabiamaroc.benelux

Comments are closed.