Vacansoleil winnaar Web Prestatie Scan

Vacansoleil Camping Holidays is dit jaar weer de grote winnaar geworden van de Web Performance Scan van WUA! op het thema Vindbaarheid voor ‘camping in Frankrijk’. Aan de hand van de resultaten van de WUA! Web Performance Scan is Vacansoleil.nl uitgeroepen tot de beste website om een camping in Frankrijk te vinden én te boeken. WUA! is marktleider op het gebied van online concurrentieanalyse, en voerde de Scan in juni 2013 uit.

Camping Frankrijk

Camping Frankrijk

Sterke ontwikkeling

Sinds de laatste Web Performance Scan in november 2012 is Vacansoleil opgeklommen van de vierde naar de eerste plaats. De score steeg van 5,5 naar een overtuigende 7,0, waarbij de reisorganisatie haar grootste concurrenten op de lijst passeerde. Naast de grootste online vindbaarheid scoort de Vacansoleil website ook goed op de thema’s Eerste indruk, Kwaliteit en Vertrouwen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Frankrijk met Skyscanner

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.