Vliegen met… CHIC OUTLET SHOPPING!

CHIC OUTLET SHOPPING® is een samenwerking aangegaan met vijf toonaangevende vliegtuigmaatschappijen om frequent flyers, die een bezoek brengen aan één of van de negen Villages in Europa, speciale privileges aan te bieden. Exclusieve voordelen in de Villages zijn nu beschikbaar voor frequent flyers van Air China, Hainan Airlines, Malaysia Airlines en ANA (All Nippon Airlines) alsmede voor klanten van Lufthansa die vanuit het Midden Oosten vliegen.

chic-outlet-shopping

air-china

Air China

Twee van de vijf nieuwe partners richten zich specifiek op Chinese bezoekers, die zorgen voor een derde van de belastingteruggave (tax refund) in de negen Villages. Het frequent flyer programma van Air China, PhoenixMiles, biedt exclusieve voordelen voor VIP Shopping. Leden van dit programma verdienen drie PhoenixMiles voor iedere euro op aangeduide aankopen in één van de Villages. Verder ontvangen ze op de dag van hun bezoek aan de Village ook een VIP Card bij het informatiecentrum. Deze pas geeft recht op nog eens 10% korting in deelnemende boetieks en restaurants en voor de Shopping Express™, de luxueuze busverbinding van en naar de Villages en de dichtstbijzijnde steden.

hainan-airlines

Hainan Airlines

Reizigers van Hainan Airlines kunnen op vertoon van hun boarding pass tot 30 juni 2014 gratis reizen met de Shopping Express™, de luxueuze busverbinding van het centrum van Brussel naar Maasmechelen Village. Een retourticket kost normaal gesproken € 15,- per volwassene. Extra services tijdens de rit zijn het gebruik van iPads, meertalige begeleiding en gratis WI-FI. Passagiers van Hainan Airlines, die gebruik maken van de gratis Shopping Express™, ontvangen op vertoon van hun boarding pass, ook een VIP Card voor 10% korting in maximaal negen deelnemende boetieks en restaurants in de Village als ze de boarding pass tonen bij het informatiecentrum.

Met behulp van een promotie code ontvangen ze deze 10% korting ook op aankopen in de winkels van alle negen Chic Outlet Shopping® Villages in Europa. Daarnaast kunnen first- en business class passagiers, indien de Village hierover beschikt, gebruik maken van een VIP Lounge, mits de Village hierover beschikt. Dit is mogelijk op basis van beschikbaarheid en dient 72 uur vooraf gereserveerd te worden.

Deze samenwerkingen dragen bij aan het tegemoetkomen van de wensen van Chinese bezoekers. In 2014 opent Value Retail ook haar eerste Village buiten Europa, Suzhou Village™, gelegen in het historische Suzhou, 80 km ten westen van Shanghai. Net als alle andere Villages, waarborgt Suzhou Village™ hoogwaardige, internationale luxe mode- en lifestyle merken naast een uitzonderlijke service.

lufthansa

Lufthansa

Een andere actie van Chic Outlet Shopping® is gericht op reizigers vanuit het Midden Oosten met bagagelabels van Lufthansa. Klanten van Lufthansa sparen vijf punten voor elke uitgegeven euro in de restaurants en winkels van de Villages. Daarnaast ontvangen de klanten van Lufthansa ook een VIP Card die 10% korting geeft op hun aankopen. Deze promotie geldt voor de bagagelabels van Lufthansa van de volgende bestemmingen: Dubai, Abu Dhabi, Koeweit, Diad en Jeddah. Deze actie loopt tot 31 augustus 2013.

MAS Logo-2

Malaysia Airlines

Reizigers uit Zuidoost Azië kunnen ook profiteren van speciale aanbiedingen door een samenwerking met het frequent flyer programma van Malaysia Airlines. Passagiers krijgen twee Enrich Miles voor elke uitgegeven euro in één van de negen Villages. Deze Miles worden bijgeschreven op vertoon van de kassabonnen in de informatiecentra van de Villages. Zuidoost Azië is de op twee na belangrijkste markten op gebied van belastingteruggave (tax refund) voor de Villages. Bezoekersaantallen alsmede bestedingen uit deze regio blijven groeien. De belastingvrije aankopen in de Villages van shoppers uit Zuidoost Azië zijn gestegen met 36% (Jan – Mrt 2013 in vergelijking met dezelfde periode in 2012) en de gemiddelde besteding steeg met 5%.

ana-logo

Al Nippon Airlines

Verder is er een samenwerking gestart met ANA (Al Nippon Airlines), die een Mileage Club hebben met wereldwijd 23 miljoen leden. Via E-mail hebben de leden van ANA een VIP uitnodiging ontvangen die, tot 31 augustus 2013, de mogelijkheid biedt om miles te verdubbelen op bepaalde aankopen in de Villages. Daarbij moeten de kassabonnen op dezelfde dag bij het informatiecentrum van de Village worden getoond. Na afloop van deze actie wordt voor elke bestede euro één punt bijgeschreven bij de leden. Volgens de laatste cijfers van belastingvrije verkoop besteden de Japanners op dit moment gemiddeld het meest in de Villages. Japanse bezoekers besteden gemiddeld € 362 per belastingvrije transactie in de Villages in het eerste kwartaal van 2013.

Portfolio

Met deze vijf nieuwe samenwerkingen staat de teller van frequent flyer deals met Chic Outlet Shopping® Villages nu op 15. Samenwerkingen zijn er ook met Miles & More, Iberia Plus, Flying Blue, British Airways, Asia Miles, Alitalia, Virgin, Avios, Etihad en United Airlines. Daarnaast is Chic Outlet Shopping® ook een samenwerking aangegaan in de hotel sector met Global Hotel Alliance (GHA) en hun loyaliteits programma ‘GHA Discovery´. Zo kunnen kaarthouders, met een verblijf van meer dan 30 dagen in GHA hotels, hun Shopping Day Experience inwisselen bij vier van de negen Chic Outlet Shopping® Villages: Bicester Village,(London), Kildare Village (Dublin), Ingolstadt Village (München) en Wertheim Village (Frankfurt). Leden van GHA krijgen, bij het inwisselen van hun ‘Local Experience’ award een exclusief VIP shoppakket. Dit pakket omvat een retourticket van de Shopping Express™, een luxueuze busverbinding naar de dichtstbijzijnde stad, een tweegangen lunch in één van de restaurants van de Village, een VIP Card voor kortingen in deelnemende winkels en een Gift voucher (cadeaukaart) die ingeleverd kan worden in één van de winkels.

De Villages worden gezien als toeristische bestemming voor bezoekers,die de hele dag gaan winkelen, eten in de restaurants en gebruik maken van de andere extra services zoals de Hands-free Shopping Experience en de VIP lounges.
Met het nieuwe online boekingsplatform, Chic Travel Portal https://www.chicoutletshopping.com/en/experience/chic-travel/chic-travel is het voor zowel de reiswereld als de MICE markt mogelijk om reizen samen te stellen maar ook producten te kopen.

Chic Outlet Shopping® heeft op dit moment meer dan 150 samenwerkingen waar de reiswereld zijn voordeel mee kan doen en kan aanbieden aan klanten. Een basispakket is in de hele Collectie al beschikbaar vanaf € 44,-

Comments are closed.